Yeni Oysho_Sport Koleksiyonu Açık Havada Spor Yapmak İçin Tasarlandı

Daha fazla nefes alabilirlik için lazer delikli tişörtler, cildin nemini kontrol altında tutmak için uygun teknolojiyi içeren kumaşlar ve yüksek yoğunluklu sporlar için düşünülmüş stratejik destekli spor sütyenler, bu yeni Oysho_Sport koleksiyonunu oluşturan giysilerin teknik özelliklerinden sadece birkaçı.
Outdoor running‘in yeniliklerinden bir diğeri düşük aydınlatmalı koşullarda daha fazla görünürlük için fosforlu desenlere, daha fazla destek sunmak için çift katlı destekleyici bele ve şekillendirici etki için önde silikon panele sahip tayt ve şortlarda sunuluyor. Ayrıca, nefes alabilir kumaşlar ve UPF +50 güneş koruması gibi, açık havada spor yapmak için vazgeçilmez olan teknik özelliklere de sahip.
Oysho_Sport koleksiyonu rüzgâra karşı korumalı su geçirmez bir uzun ceket, fosforlu detaylara ve havalandırma sağlayan deliklere sahip özel bir running ceketi ve yüksek darbe emici özelliği olan, nefes alabilir ve iç ve dış tabanında ilave destekli koşu ayakkabıları ile tamamlanıyor.
 
Atletler
Atletizm şampiyonları Anna, Nadja, Laura ve Desirée yeni Outdoor Running koleksiyonu kampanyasının başrolünde yer alan profesyonel atletler. Sırasıyla İtalya, Almanya ve İspanya’da büyük başarı kazanan bu profesyonel sporcular, Oysho_Sport elçileri ekibinin bir parçasını oluşturuyor.
Anna Bongiorni, İtalya. Atletizm (kısa mesafe koşucusu).  60m sub-18 ve 4x100m sub-20 İtalya milli rekorlarının sahibi. Üniversite Dünyası Şampiyonası Bronz Madalya (Taipei 2017), Akdeniz Oyunlarında Bronz Madalya (Tarragona 2018), sub-20 ve sub-23 Avrupa ikincisi ve kapalı pistte 2 kez 60m İtalya Şampiyonu (2017 ve 2018). IAAF World Relays 4×100 metrede İtalyan milli takımıyla beşinci (Yokohama 2019).
 
Nadja Käther, Almanya. Atletizm (uzun atlama). Açık hava Avrupa Şampiyonası Finalisti (Amsterdam 2016). Kapalı pistte Almanya ikincisi (2014 ve 2018). Açık hava Almanya ikincisi (2010) ve Bronz madalya (2015).
 
Laura García Caro, İspanya. Atletizm (20 km yürüyüşte uzman). Avrupa Şampiyonası 6.sı (Berlin 2018), Dünya Şampiyonası 9.su (Londra 2017). Avrupa Yürüyüş Kupası Gümüş Madalya (Alytus 2019) ve Bronz Madalya (Podebrady 2017).
 
Desirée Vila, İspanya. Paralimpik atletizm. Uluslararası eski akrobat jimnastikçi. Bir antrenmanda yaşadığı lezyonun ardından gerçekleştirilen cerrahi müdahalede yaşanan doktor hatası, 2015 yılında sağ bacağının kesilmesine yol açtı. Üç yıl sonra paralimpik atletizme başladı ve uzun atlamada Avrupa Şampiyonası 6.sı (Berlin 2018) ve 100 m ve uzun atlamada İspanya şampiyonu (2018 ve 2019) oldu.
 

İlgili Makaleler