Yeni Swarovski, Sihrin Bilimle Buluştuğu Bir Mucizeler Merkezi Oluyor

Moda, eğlence, bilim ve tasarım dünyalarına ışık tutan, kültürü ve stili temsil eden önde gelen isimlerden biri olan Swarovski’nin yeni dönemi, bugün çarpıcı bir vizyonla başlıyor. Bu yeni dönem, organizasyonunun her bir öğesini muhteşem bir fikirle birleştirerek markanın bugüne kadarki en provokatif ve cesur ifade biçimine hayat veriyor.
 
125 yıl boyunca Swarovski DNA’sına sadık kalarak kendini tekrar tekrar dönüştürme ve yeniden tasarlama gücüne sahip oldu.  Swarovski’nin odak noktasını ulaşılabilir lükse yönelterek ve gerçek bir kristal yaşam tarzına dönüştürerek bu harikulade başarı hikayesine yeni bir bölüm ekleyeceğimiz için çok heyecanlıyız.” — Robert Buchbauer.
 
 
Harikalar Diyarı
 
Ignite your dreams” Swarovski’nin hayali bir Wonderlab’de kurulan dünyasının yeni sloganı ile tanışın. Bugüne kadarki ilk Swarovski Kreatif Direktörü olan Giovanna Engelbert’in hayalindeki modern kristal yaşam tarzı, tüm dünyayı bireyselliği kutlamaya ve fantezinin bir parçası olmaya davet eden son derece kapsayıcı bir yaratıcılık laboratuvarı olarak karşımıza çıkıyor. “Wonderlab Swarovski’nin temsil ettiği her şeyi simgeleyen bir fikir ve hayali mekan, bu mekan ise bize yıllar boyunca ilham vermeye devam edecek.” diyen Giovanna, sözlerine “Bilimin ve sihrin buluştuğu, fazlanın ve zarafetin çarpıştığı bir yer olan Wonderlab, Swarovski’deki yeni dünyamıza davet ettiğimiz herkesin deneyimlemesi gereken harika bir his.” cümlesiyle devam ediyor. Renge, boyuta ve styling’e çarpıcı ve güçlü bir yaklaşım katan yeni vizyon, ürünün kendisiyle sınırlı kalmayarak dünyanın dört bir yanında yeni deneyimlere, etkinliklere ve mağaza konseptlerine yelken açıyor ve yeni radikal bir vizyona sahip gelecek jenerasyonların Swarovski’ye olan bakış açısını yeniden tanımlıyor.
 
 
Collection I
 
Wonderlab’in ilk ifadesi, Giovanna Engelbert’nin ilk koleksiyonu olan Collection One ile hayat buluyor. “Kristalin temel geometrisini ve bir materyal olarak potansiyelini keşfetmek istedim. Daniel Swarovski’nin ilk çizimlerine bakmak benim ana ilham kaynağım oldu, dünyada eşi benzeri görülmeyen parçalar üretmek için ilk icatlarının sihrini keşfetmek ve hayalinin gücünü kavramak çok önemliydi. Kendi kreatif yolculuğuma çıktığımda takıların ne kadar dönüşebilir olduğuna dair saygım artarken, hem kadınların hem de erkeklerin benimseyebileceği, onların cesur ve benzersiz karakterlerini yansıtan parçaları ve bir tarz vizyonu oluşturmak istedim.
 
Giovanna’nın “Matematiğin Sihirli Bahçesi” adını verdiği koleksiyon, kristalin temel ancak sihirli özelliklerinin yer aldığı kolye, küpe, yüzük, bileklik ve vücut takılarının seçkisiyle tamamlandı. Ölçü, kesim ve renge gelen yaratıcı bir yaklaşım ile tüm dünyayı heybetli ve oyuncu bir yaklaşımla yaratıcı olmaya davet eden ve oldukça güçlü, etkileyici ve çok yönlü bir koleksiyona hayat verildi.

İlgili Makaleler