Yeni Trend: Hayat Tarzı Eşleştirme

Yeni Normal: “Dating” Uygulamaları
Özellikle Covid-19 sebebiyle dış mekanlarda sosyalleşmek riskli hale geldi. Bu sebeple her gün birçoğumuz yeni kişilerle tanışmak için online platformlara yöneliyoruz ve bunu artık garipsemediğimiz yeni normallerden biri olarak kabul ediyoruz.  
En popüler “dating” uygulamaları arasına, son aylarda dünya çapında çok ilgi çeken yeni bir oyuncu katıldı: AURA.

YENİ OYUNCU: AURA
Hayat tarzınızdan yola çıkarak, birlikte vakit geçirmekten keyif alacağınız insanlarla tanışmanıza yardımcı olan bu online uygulama, sevdiğiniz ve gitmekten keyif aldığınız mekanları profilinize ekleme olanağı sunuyor. Seçtiğiniz mekanlar ise bir veri noktası olarak kullanılıyor ve sizinle benzer yerlere giden, yaşam tarzınızın uyduğu kişileri otomatik olarak eşleşme akışında en üste çıkarıyor. Sonuç olarak, tarzınıza daha yakın insanlarla eşleşebiliyorsunuz. 

 

Yani diğer uygulamalarla kıyaslandığında çok daha kişisel ve gerçekçi düzeyde ilişkiler kurmanıza ve size daha uygun kişilerle tanışmanıza olanak sağlıyor. Bu yaklaşım Instagram’ın ‘Keşfet’ sekmesinde, uygulamayı kullanırken beğendiniz resimlere benzer resimleri size önerirken uyguladığı kişiselleştirmeye benzetilebilir.

AURA ZAMAN İÇİNDE SİZİ DAHA İYİ TANIYOR
AURA’nın algoritması, gelişmiş makine öğrenimi sayesinde birçok veri noktasını analiz edip ilginizi çekmeyecek, gerçek hayatta tanışma ihtimaliniz olmayan kişileri size önermezken, gerçek hayatta benzer hayat tarzlarına sahip, tanışmaktan ve tanımaktan keyif alacağınız kişileri size önerecek şekilde çalışıyor.
Aura INC, bu yeniliği açıkladığı basın toplantısında,  “Online sosyalleşme deneyiminiz artık daha kişiselleştirilmiş ve gerçek hayattakine daha yakın…”  ifadelerini paylaştı.

ONA GÜVENEBİLİRSİNİZ

 

AURA, platforma üye olmak isteyen bütün profilleri, kayıt anında telefonun ön kamerası ile gerçek zamanlı onaylayan alanındaki tek uygulama olma özelliğini de taşıyor. Yüz tanıma teknolojileri kullanarak, doğrulanmış profilleri bizimle buluşturan Aura, bu sayede sadece onaylı ve gerçek profillerden oluşan son derece güvenli bir ortam sağlamayı hedefliyor.

Uygulama websitesine www.auraapp.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Uygulama hem App Store hem de Play Store’dan bu linkten indirilebilir.

İlgili Makaleler