Yeni Yıl Işıltısı Burcu Esmersoy’un Stiliyle People by Fabrika’da

Her daim şık olabilmeyi başaran sevilen sunucu ve manken Burcu Esmersoy’un People by Fabrika’nın ışıl ışıl koleksiyonundan yaptığı seçimler yeni yıl gecesi ne giyeceğine karar veremeyenlerin işini kolaylaştırıyor. 

Payetler, simler ve incilerle işlenmiş kumaşlar; volanlar ve asimetrik kesimlerle buluşuyor. Her zaman modernliği ve feminen bir görünümü korumayı başaran Esmersoy’un seçimlerinde tulumlar, tek omuzlu bluzlar ve mini elbiseler yer alıyor.  Kumaş konusunda ise sezonun trendleri kadife ya da romantik dantellerin şıklığı göze çarpıyor. 
Koleksiyonda, yeni yıl gecesinde kırmızı elbiseler dışında alternatif olarak altın rengi elbiseler, mavinin en dikkat çeken tonları ve vazgeçilmez siyah parçalar da öne çıkıyor. 

Kendi bünyesinde hayata geçirdiği markalarla, her tarza hitap eden ürünler sunan modanın e-ticaret adresi Morhipo.com, People by Fabrika markasıyla modern ve feminen stilden taviz vermeyen kadınlara hitap ediyor. Erişilebilir fiyatlarla yeni sezonun trendlerini şıklıkla buluşturan People by Fabrika’dan hem kendiniz hem de sevdikleriniz için yeni yıl hediyelerine ulaşabilirsiniz. 

People by Fabrika sadece Morhipo’da! 

İlgili Makaleler