Yeni Yılı Beauty Omlette Şıklığıyla Karşılayın

Beauty Omelette, yılbaşı gecesi giyebileceğiniz farklı elbise seçenekleriyle size şıklık ve zarafeti birarada sunuyor. Aynı zamanda Beauty Omelette yeni sezon ürünleri, sevdikleriniz için iyi birer hediye alternatifi…
Yeni sezon Beauty Omelette elbiseleri içinde siyah renk ön plana çıkarken uzun saten, mini kadife ve kokteyl tarzı olmak üzere üç farklı model dikkat çekiyor.

Şık viskon kumaştan üretilen siyah uzun saten elbise, maxi boy ve ince askılı özelliğiyle göz doldururken, aynı modelin gri renk seçeneği de bulunuyor.
Mini kadife elbise modeli, adının yansıması olarak şık kadife kumaştan üretilen bir mini ve aynı zamanda uzun kollu. Modelin diğer özelliği basene ve kalçaya hafif oturan bir tarzı oluşu.
Beauty Omelette’nin yeni sezon ürünlerinden siyah kokteyl elbise ise şık ve parlak kumaştan üretilen, diz hizasında boya sahip bir model. Sırt ve omuz askılarının ince oluşu, aynı zamanda rahatça hareket edilmesini sağlayan konforlu kesimi, bu ürüne  geniş kullanım alanı sağlıyor.
Beauty Omelette yeni sezon elbiselerini yılbaşı gecesi kendiniz için tercih edebilir veya sevdiklerinize yeni yıl hediyesi olarak alabilirsiniz.
Beauty Omelette ürünleri beautyomelette.com ve Nişantaşı Mağazası’nda.
 

 

İlgili Makaleler