Yenilenen Voyage Belek Golf & Spa Bu Yıl Her Zamankinden Daha İddialı

Bu yaz alıştığınız Voyage kalitesininin üst düzey yeniliklerini keşfetmenin tam zamanı! 2019’da tüm alanları yenilenen otelin her detayı özenle hazırlanan odalarında, sınırsız konforu ve şıklığı yaşayacaksınız. 

Yepyeni Odalarda Konforun Tadını Çıkarın
Özel mimari tasarımıyla Voyage kalitesini yansıtan konforlu ve şık odalar sizi kendisine hayran bırakacak. İhtiyacınız olan tüm hizmetleri sunan, yastık tercihlerinize kadar özenle düşünülen her ince detay, size kendinizi oldukça özel hissettirecek. Tatiliniz hiç bitmesin isteyeceksiniz! 

Leziz Restoranların Yiyecek ve İçecek Konseptinde Yarattığı Değişim Dalgasının Tadı Damağınızda Kalacak
Voyage Belek Golf & Spa’nın dünyaca ünlü premium markalarla zenginleştirilen içecek konseptine sahip barlarında ve özel menüleri ile a la carte restoranlarında da pek çok yenilik sizi bekliyor. Otele giriş yaptığınız anda başlayan ikramlar tatilin son anına kadar devam ediyor. Pastanesi ve 15 konsept barının yanı sıra tesisin farklı alanlarında snack köşeleri de bulunuyor.

24 saat boyunca hizmet veren Cuisine 24’ün, hem aileler hem de çiftler için ayrıcalıklı olanaklar sunan toplam yedi adet a la carte restoranın ve sayısı arttırılan konsept barların nefis sunumları siz lezzet avcılarını fazlasıyla memnun edecek. Dünya mutfağını zengin açık büfe sunumlarıyla buluşturan ana restoran, minik misafirler için de leziz alternatifler sunuyor. Çocuk büfesinde ise yok yok! Makarnadan köfteye, eğlenceli sebze sunumlarından taze meyvelere kadar her detay çocuklar için özenle düşünülüyor. Tüm bunların yanı sıra tesiste açık büfe hizmet veren restoranlardan biri yalnızca 16 yaş ve üzeri misafirlere hizmet veriyor. 
Çin ve Japon a la carte restoranlarında, Uzak Doğu’nun sıra dışı mutfak kültürünü Belek’te yaşama imkanı bulurken, Japon a la carte restoranında nefes kesen bir Teppanyaki şovu izlemek de mümkün. Ya da tesisin Meksika restoranında Kuzey Amerika rüzgarları arasında en özel lezzetleri deneyebilir, Rum ezgileri arasında eğlenceyi lezzetle buluşturan tavernada unutulmaz bir gece geçirebilirsiniz. Yöresel lezzetlerden vazgeçemeyenler için de bir seçenek var elbette! Türk a la carte restoranında deneyeceğiniz kebaplar, mezeler ve Osmanlı tatlıları ile tatilinize uzun süre aklınızdan çıkmayacak bir deneyim katabilirsiniz. İtalyan restoranı ise pizza ve tiramisunun ana vatanında hissetmek isteyenler için biçilmiş kaftan! Steak House’un da bulunduğu tesiste, tüm malzemeler uzman şefler tarafından özenle seçiliyor.

Eşsiz Bir Tatil Deneyimi 
İddialı plajı, iddialı golf kompleksi Montgomerie Golf Club’ın ayrıcalıkları, çocuklar için renkli eğlence alanları ve lezzet şöleni sunan seçenekleriyle Voyage Belek, tatilinizin her anını özel kılıyor.
 

İlgili Makaleler