Yerden Yüksek

Üç başarılı oyuncu, bir buluşma noktası!
İPEK FİLİZ YAZICI, ASLIHAN KAPANŞAHİN ve RAMİ NARİN’in tempolu hayatlarına, GUESS ilkbahar-yaz 2022 koleksiyonunun hit parçaları eşlik ediyor.

  
İPEK FİLİZ YAZICI

UFO FİLMİ
“Ufo, Netflix’te gösterimde.Çok keyifli bir süreçti. İzleyiciyi aksiyon olduğu kadar dram da içeren bir iş bekliyor.”

YENİ DİZİ
“Son Nefesime Kadar dizisi Fox ekranlarında. Canlandırdığım Hazan, hayallerinin peşinden koşmak isteyen, özgür ruhlu bir karakter. Başına gelen bir olaydan dolayı hayallerini unutup tamamen hayatta kalma çabası içerisinde olacak.”

NFT DÖNEMİ
“Erkek arkadaşım Ufuk Beydemir ile birlikte NFT çalışmalarımızı OpenSea üzerinden satışa sunduk. Araştırması ve planlaması zor bir süreç. Biz, İpek ve Ufuk isimli kendi yarattığımız karakterlerin çeşitli hallerini göstereceğimiz bir koleksiyon hazırlamayı hedefledik. İleride GIF ve Meme’ler de hazırlayarakdaha eğlenceli hale getirmeyi düşünüyoruz.”

EKRAN FAVORİSİ
“Şu anda Ricky Gervais’in After Life dizisini izliyorum. Beni gerçekten etkiledi. Bir komedyen olarak böyle bir dram dizisini yazıp, yönetip başrolünde oynaması oldukça başarılı bir hamle.”

İMZA GÖRÜNÜMÜ
“Eskiden imaj konusunda değişikliğe açık değildim ama artık ben de uzun saçtan biraz sıkılmaya başladım. İçime sinen bir karakteri oynamak için radikal değişiklikler yapabilirim.”

ÖNCÜ KADINLAR
“Öncü, benim için güçlü, sınırların dışında çıkmayı başaran ve başka insanlara yol göstermeyi hedefleyen bir kavramı ifade ediyor. Bir kadını öncü yapan, bu özellikleri taşımasıyla insanların hayatına dokunması. İdolüm tam olarak üst soruda cevap verdiğim özellikleri taşıyan annem.”

  
RAMİ NARİN

HAYATA BAKIŞ
“Farklı kültürleri içinde barındıran bir ailede büyümenin bana en büyük artısı, insanlara kendi penceremden bakmak yerine onların dünyasından bakabilmeyi öğrenmem oldu. Empatimi yönümü çok etkilediğini söyleyebilirim.”

PEK YAKINDA
“Sen ve Ben adında bir televizyon filmimiz var, ayrıca Netflix’te de yeni bir projeye başlıyoruz.”

STİL ÜZERİNE
“Stilimin bir sınırı yok, tamamen o gün nasıl hissettiğime göre şekil alıyor. İmaj değişikliklerine açığımdır ve her bir değişimde ayrı bir karaktere bürünmek beni mutlu ediyor.”

KİŞİSEL ZAMAN
“Motor kullanmayı seviyorum. Motor benim için tutkuyla beraber zorlukların özellikle İstanbul’un getirdiği sıkıntıların çözümü oldu. Kendine boş zaman bırakmamaya çalışan biriyim. Varsa da onu eğitimle veya kendimi geliştirecek aktivitelerle dolduruyorum.”

SEYAHAT ROTASI
“Yakın zamanda bir planım yok ama Japonya’ya gitmeyi ve oranın kültürünü yaşamayı çok istiyorum.”

  
ASLIHAN KAPANŞAHİN 

KARAKTER ANALİZİ
“Şu ana kadar oynadığım bütün karakterlerde bir parçam var. Mine benim cıvıl cıvıl halimdi, Nilay asi tarafım, Duru duygusal tarafımdı, henüz tanışmadınız ama Asiye bastırdığım karanlık ve çaresiz tarafımdı. Hepsinin yaşamına göre hislerimi şekillendirdim.”

ENERJİ VE MEDİTASYON
“Meditasyonla beraber hayatın göründüğü kadar olmadığını, o duvarın arkasında işlerin yolunda gitmesi için dönen çarklar olduğunu fark ettim. Enerjiyle beraber ağzımızdan çıkan her sözün hayatımızda etki yarattığını
deneyimledim. İnanmanın başarmanın yarısı olduğuna değil, inanmanın başarmak olduğunu düşünüyorum.”

DİJİTAL PLATFORMLAR
“Televizyon dizilerinde yaşadığınız sorun denilebilecek şeyleri yaşamıyorsunuz, program ve senaryo hazır, aksi bir durum olmadığı sürece bitiş tarihini de biliyorsunuz. Hem izlemektenhem de içinde bulunmaktan çok keyifliyim.”

GELECEK HAYALLERİ
“Senaryo yazmayı seviyorum. En son psikolojik-dram bir iş yazdım. İlerde yönetmenlik koltuğuna oturmayı ve yazdığım senaryolardan birini çekmeyi çok istiyorum. Yazarken çekim açılarına kadar detay verdim, her şeyi noT aldım. Müziklerine kadar hazır diyebiliriz!”

ÖNCÜ KADINLAR
“Yaşadığımız şu zorlu süreçte her kadın birbirine öncü oluyor. İçimizde bir ışık var ve biz birbirimizin hayatlarına dokunarak bu ışığı canlı tutuyor, sönmemesini sağlıyoruz. Zorluklara göğüs geren, uğradıkları baskıya rağmen pes etmeyen ve direnen, hayallerinden vazgeçmeyen bütün kadınlar benim idolümdür.”

Röportaj EYLÜL SOLAKOĞLU
Fotoğrafl ar ŞENOL ALTUN – PPR
Styling NAZLI KAYRAN 
Styling Asistanları: Ekin Su Oktar, Yonca Fırat
Saç: İbrahim Jr.
Makyaj: Hidayet Korkmaz
Prodüksiyon: Zeynep Aktınkut – PPR
 

İlgili Makaleler