Yıldızların Duyunca Çok Şaşıracağınız Bakım Sırları

Birçok kadın güzellik uğruna acılı estetik operasyonlara, rahatsız kostümlere hatta bazen daracık korselerin verdiği rahatsızlığa bile katlanıyor. Değişen dünyada çizgiler ne kadar yumuşarsa yumuşasın bazı şeyler hiç değişmiyor. Bunlardan birisi de yaş almaya karşı alınan önlemler. Bugün sadece doğru beslenmenin, yeterli miktarda su tüketmenin ve nemlendirici kremler kullanmanın öneminden bahsetmeyeceğiz.
Anlatacağımız uygulamalar uzmanların yardımıyla uygulanan kulağa gerçekten de oldukça şaşırtıcı gelen yeni nesil bakımlar.

Cate Blanchett

Avustralyalı yıldızın, New York’ta Georgia Louise tarafından sünnet derisindeki hücrelerin klonlanmasıyla geliştirilen yüz bakım rutinini uyguladığını biliyor muydunuz? Kulağa çok garip ve hatta ürkütücü gelse de, endişelenmeyin, süreçte hiçbir bebek zarar görmüyor. Hücreler yeni doğmuş bebekler ameliyatla sünnet edilirken özel yöntemlerle toplanıyor ve laboratuvarlarda klonlanıyor.
Bu yöntem cilde uzun süreli ışıltı sağlıyor ve hücre yenilenme sürecini hızlandırıyor.

Sandra Bullock

Yıllara meydan okuyuşuna şahit olduğumuz yıldızın güzellik sırrı kulağa daha kabul edilebilir gelecek: Sandra Bullock göz çevresi çizgileri ve göz altı torbaları için hemoroit kremleri kullanıyor. 2005 yılında katıldığı bir galada sırrını açıklayan yıldız pahalı bakımların yanı sıra akla gelmesi çok da kolay olmayan fakat etkili yöntemlerden yana.

Jennifer Lopez

Grammy Ödüllü yıldız, Beverly Hilss’deki güzellik dünyasının öne çıkan isimlerinden Dr. Lancer ile yıllardır çalışıyor. Lopez’in güzellik sırrı belli aralıklarla yaptırdığı plasenta bakımı. Uzmanlar tarafından tıpkı sünnet derisindeki hücrelerin ayrıştırılması gibi özel yöntemler kullanılarak hazırlanan plasenta bakımı, yüze masaj yapılarak uygulanıyor. Protein yönünden zengin olan plasenta cildin kolajen miktarını ve elastikiyetini arttırıyor.

Kim Kardashian

Televizyon yıldızının 2013 yılında paylaştığı vampir selfie’sini hatırlarsınız. İşte bahsedeceğimiz uygulama tam olarak o. Kim Kardashian belli aralıklarla yüzüne kan maskesi uygulaması yaptırıyor.
Bu uygulamanın sonucunda cilt parlıyor, iyileşiyor ve hücre yenilenme süreci hızlanıyor.

Hailey Baldwin

Tıpkı Kim Kardashian’ın vampir günlükleri gibi model Hailey Baldwin de güzellik rutininde kırmızı renge oldukça düşkün. Kulağa garip gelse de genç model uyguladığı yöntemle yıllara meydan okuyacak gibi görünüyor.
Hailey Baldwin Barbara Sturm MC1 nemlendiricilerinin tutkunu, bu bakım ürünü hakkında bilmeniz gereken en önemli şeyse laboratuvar ortamında kremi kullanacak kişinin kendi kanıyla yapılıyor olması. Merak etmeyin kremin rengi kırmızı değil fakat içeriğinde sizin kan plazmalarınız bulunuyor. Birkaç ay aralıkla verdiğiniz kan uzmanlar tarafından korunuyor, hücrelerine ayrıştırılıyor ve krem haline getiriliyor.

Gwyneth Paltrow

Apiterapiye kendinizi ne kadar yakın hissediyorsunuz? Güzelliğiniz için ne kadar acıya katlanırsınız? Gwyneth Paltrow cildini korumak ve yaş almanın etkilerini ertelemek için arı sokması metodunu kullanıyor. Bu yöntem cildin bağışıklığı arttırması ve lekeleri tedavi etmesiyle biliniyor.
Fakat yine de apiterapiyle ilgili kanıtlanmış kesin sonuçlara sahip değiliz bu yüzden uzmanlar önermiyor.

Shailene Woodley

Kil maskesine neredeyse hepimiz aşinayız öyle değil mi? Peki ya kili maske yaparak beklemek yerinde yeme fikrine nasıl bakıyorsunuz? İlginç bir yöntem olduğunu yadsıyamayız fakat Shailene Woodley tarafından uygulanıyor. Yıldız 2014 yılında katıldığı bir televizyon programında güzelliğinin sırrını açıkladı: Yenilebilir kil maskesi.
Kilin vücudunuzdaki toksik maddeleri topladığını ve hem içinizi hem dışınızı arındırdığını söyleyen yıldız, yenilebilir kilin dışkılama yoluyla vücudunu arındırdığına inanıyor.

Alessandra Ambrosio

Saçımıza ne zaman ısılı bir işlem uygulasak, yanmaması ve yıpranmaması için ısıya karşı koruyucu bakım ürünleri kullanıyoruz öyle değil mi? Şimdi, bu konu hakkında bildiğiniz her şeyi alt üst edecek bir bakım sırrından bahsedeceğiz. Tavsiye ediyor muyuz? Asla, bizce tehlikeli; evde denemeyin!
Victoria Secret podyumunda yürümüş meleklerden birisi olan Alessandra Ambrossio saç bakımında kulağa oldukça enteresan gelecek bir yöntemle ilerliyor. Veleterapi olarak bilinen bu Brezilya yönteminde saçlarınızın uçlarındaki kırıklar yakılıyor. Kulağa oldukça ilginç geliyor öyle değil mi?

Katie Holmes

Salyangoz özlü kremleri daha önce mutlaka duymuşsunuzdur. Katie Holmes da onların fanı. Yüzündeki çizgileri giderdiğini, lekelerinden kurtulduğunu ve cildini salyangoz özlü kremlerle canlandırdığını söyleyen yıldız bu şartlarda listemizde en normal bakım rutinine sahip kişi oluyor desek herhalde yanılmış olmayız.

Victoria Beckham

Kariyerindeki ilerlemesi, seçimleri, duruşu ve güzelliğiyle Victoria Beckham hem stil hem de güzellik kategorisinde ilham olmaya devam ediyor. Geyşa Bakımı olarak da bilinen bir Japon tekniğiyle güzelliğini sürdürülebilir kılan yıldız, cilt bakımında kuş dışkısı kullanıyor. Bu yöntem yaş almanın etkilerini görünmez kılarken aynı zamanda akne lekelerini de gideriyor.

İlgili Makaleler