Afra Saraçoğlu, Merve Çağıran ve Aslı Bekiroğlu

Yılın En Güzel Zamanı Geldi

Aralık ile birlikte yeni yıl ruhu mutfakları da renklendiriyor.

Yılın En Güzel Zamanı Geldi Yılın En Güzel Zamanı Geldi Pinterest


 

Milli Eğitim Bakanlığı onayı ve City&Guilds, Pearson/EdExcel ve Scottish Qualification Authority akreditasyonları ile uluslararası profesyonel aşçılık diploması veren Türkiye’nin lider mutfak okulu Mutfak Sanatları Akademisi (MSA), mutfak meraklılarına Aralık ayında yine çok özel Workshop’lar sunuyor.



Sevdiklerinizi yılbaşında bir de MSA usulü ağırlamayı öğreneceğiniz, arkadaşlarınızla önerilen menülerden birini seçerek farklı lezzetlerin yapımını göreceğiniz ve size özel hazırlanmış MSA mutfağında enfes yemeklerin tadına varacağınız “MSA’dayız-Yılbaşı Özel” 25 Aralık veya 29 Aralık tarih seçenekleri ile MSA’da.

Gingerman cookie, Panettone, bal kabaklı panna cotta gibi lezzetlerin vegan versiyonlarını yapmayı öğreneceğiniz “Vegan Pastacılık-Yılbaşı Özel” 17 Aralık’ta.

Kurabiye hamuruyla yapacağınız nefis pastaları, meyveler, çikolatalar ve yılbaşına özel süslemelerle donatacağınız “Cookie Cake-Yılbaşı Özel” 25 Aralık’ta.



Yılbaşı partilerinin ve kutlamalarının yıldızı olacak nitelikte kokteyller ile yeni yıla imzanızı atacağınız “Yılbaşı Kokteylleri” 21 Aralık’ta.



Klasik yılbaşı keki yapmanın detaylarını, marzipan ve şeker hamuru üzerinde çalışmayı, meşhur kestaneli kütük pastayı hazırlamayı öğreneceğiniz “Yılbaşı Pastaları” 28 Aralık ya da 30 Aralık’ta.

İki yuvarlak beze arası dolgu kremalı birbirinden tatlı makaronların yapım tekniklerini öğreneceğiniz ve yılbaşına özel süslemeler yapacağınız “Matmazel Makaron-Yılbaşı Özel” 14 Aralık’ta.

Hem dengeli ve leziz karışımlar yaratacağınız, hem de bu karışımlara eşlik edecek özel atıştırmalıklar hazırlayacağınız “Partile-Yılbaşı Özel” 20 Aralık’ta.



Başlangıcından pastasına yılbaşında misafirlerinizi hayran bırakacak zengin bir menü hazırlamayı öğreneceğiniz ve yeni yıla birbirinden farklı lezzetlerle gireceğiniz “Yılbaşı Menüsü” 28 Aralık’ta.

5-9 yaş arasındaki geleceğin gurmeleriyle MSA Workshop mutfağında yeni yıl için yeni lezzetler keşfedeceğiniz “Küçük Gurme 1-Yılbaşı Özel” 14 Aralık ya da 25 Aralık’ta.

“Yemek yemenin yaşı olmadığı gibi yapmanın da yaşı yok.” diyor ve geleceğin şeflerini MSA’ya çağırıyoruz. 9-14 yaş aralığındaki çocuklarınızın yılbaşına özel tariflerle hem lezzetli hem de eğlenceli bir deneyim yaşayacağı “Küçük Gurme 2- Yılbaşı Özel” 22 Aralık’ta.

Yılbaşı coşkusunu damağınızda hissedeceğiniz ve birçok tatlıyı yapmayı öğreneceğiniz “Yılbaşı Tatlıları” 21 Aralık’ta.



Nefis iç dolguların leziz keklerle bir araya geldiği bu eğitimde, frosting’in yanı sıra cupcake’i cupcake yapan süsleme sanatının da püf noktalarını öğrenecek, yılbaşına özel küçük ve bir o kadar tatlı cupcake’lerle önce kendinizi sonra sevdiklerinizi mutlu edeceğiniz “Yılbaşı Cupcake’leri” 25 Aralık’ta.

MSA’nın pastacı eğitmen şeflerinin sizler için özel tasarladığı yeni yıl kokan dekoratif ev ile bahçe aksesuarlarını hazırlamak ve süslemek için gerekli tüm teknik bilgileri öğreneceğiniz, üstelik yılbaşının olmazsa olmaz Gingerbread Adam’ları da hazırlayıp, paketleyip yılbaşında misafirlerinize hediye edebileceğiniz “Yeni Yıl Evi” 27 Aralık ya da 28 Aralık’ta.

Temperleme, kalıplama, kesme gibi teknikleri göreceğiniz ve yılbaşına özel süslemelerle rengarenk çikolatalar yapacağınız “Çikolata Butiği-Yılbaşı Özel” 15 Aralık ya da 23 Aralık’ta.



Yılbaşına özel İtalyan mutfağının en ünlü ve en lezzetli malzemeleriyle yeni yıl davetlerinizde sofralarınıza lezzet katacağınız ve yeni yıl coşkusunu en lezzetli şekilde yaşayacağınız “İtalyan Mutfağı-Yılbaşı Özel” 22 Aralık ya da 23 Aralık’ta.

Avrupa’nın yeni yıl kutlamalarında sofralardan eksik olmayan zengin ekmek tariflerini uygulamayı öğreneceğiniz “Yılbaşı Ekmekleri” 24 Aralık’ta.



Yeni yılda da etin her halini, her zaman sofralarınızda görmek için etler hakkında aklınıza gelen her sorunun cevabını öğrenip, yılbaşında unutulmaz bir ziyafet menüsünü sofranıza taşıyacağınız “Etler ve Pişirme Teknikleri-Yılbaşı Özel” 8 Aralık ya da 25 Aralık’ta. 



Hem sıcak, hem de soğuk lezzetlerin inceliklerini öğrenecek, yeni yılda muhabbetinize lezzet katacak mezeler hazırlayacağınız “Meze” 27 Aralık ya da 29 Aralık’ta.



Bloody Mary ve Fransız tostunu da kahvaltı menüsüne dahil ettiğimiz, yeni yılın ilk kahvaltısında sofranızı yeni lezzetlerle donatabileceğiniz “Kahvaltı Keyfi-Yılbaşı Özel” 29 Aralık’ta.

Pandispanya yapımından ganaj sıvamaya Naked Cake’i en ince ayrıntılarıyla öğreneceğiniz “Nake Caked-Yılbaşı Özel” 29 Aralık’ta MSA’da.
 












Benzer Haberler


 



Abonelik
Afra Saraçoğlu, Merve Çağıran ve Aslı Bekiroğlu

12 Aylık InStyle Aboneliği Sadece 120 TL

InStyle'ın i-Pad versiyonuna yıllık
32,99 TL'ye abone olabilirsiniz

Afra Saraçoğlu, Merve Çağıran ve Aslı Bekiroğlu

Instyle Fortune Trendus
InStyle.com is part of the Group Medya. Style Network Copyright © Group Medya. InStyle is a registered trademark of Group Medya. All rights reserved.

Size daha iyi hizmet verebilmemiz için sitemizde çerezler kullanılmaktadır. Giriş yaptığınız andan itibaren çerez kullanımını kabul etmiş sayılacaksınız.  Detaylı bilgi için tıklayın...
 X