Yüksek Moda ve Spor Giyim Dünyasının İki Büyük Markası Bir Araya Geldi

Sıra dışı görüntüsüyle moda ve spor giyim dünyasına damgasını vuracak koleksiyon, geçmişin ilhamını bugüne taşıyor.
Reebok’ın hafızalara kazınan koşu ayakkabısı Classic Leather, geçmişten bugüne markanın imza ürünleri arasındaki yerini koruyor. Zamansız bir tasarıma sahip olan Classic Leather ünlü moda devi Maison Margiela ile hayata geçirilen yeni iş birliğiyle bambaşka bir görünüm kazanıyor.

İlk olarak 1983’te piyasaya sunulan ve bugüne kadar tüketicinin beğenisini kazanan Classic Leather, Maison Margiela’nın 1988’de yarattığı ikonik Tabi tasarımıyla bir araya geliyor. Maison Margiela’nın imzası haline gelen Tabi tasarımı, Classic Leather’ın şık ve rahat görüntüsüyle sentezleniyor. 

Modern görünüm ve klasik duruş bir arada
Reebok’ın en sevilen ürünlerinden Classic Leather, Margiela Tabi’nin bölünmüş burun görüntüsüyle uyum sağlamak için yeniden tasarlandı. Bir Maison Margiela klasiği olan “Bianchetto” tekniği, bu yeni koleksiyonda da zamansız bir görünüm kazandırmak için kullanıldı. Siyah deri taban üzerine elle boyanarak yapılan beyaz kaplama, ayakkabının zamanla aşınarak kişiselleşmesini ve benzersiz bir görünüm kazanmasını sağlıyor. 
Yeniliğin nostaljiyle birleşiminden ilham alınarak yaratılan koleksiyon, Tabi’nin kendine has çoraplarıyla
birlikte sunuluyor. 

Reebok ve Maison Margiela’nın mirası haline gelen ikonik tasarımların buluştuğu Reebok x Maison Margiela Classic Leather Tabi koleksiyonu, siyah ve beyaz renk seçenekleriyle 26 Şubat’ta www.Reebok.com.tr ‘de satışa sunulacak. 

İlgili Makaleler