Yüz Gençliğimizi Korumada Yeni Dönem: “FACE UP”

Yeni nesil fizyoterapi alanında başarılara vebirbirinden önemli yeniliklere imza atan fizyoterapist Melda Ertürk, özel olarak geliştirdiği Face Up’ın müjdesini vererek, güzellik dünyasına da yepyeni bir boyut kazandırıyor. Doğal yollar ile yani cildin ve kasların fizyoterapistler tarafından bilim ışığında çalıştırılması sayesinde, yer çekimine karşı koyarak, yüz ve gıdı bölgesindeki sarkmaların önlenmesini, lifting ve gençleşme etkisinin elde edilmesini, yüz ve boynun sıkı, canlı ve güçlü olmasını sağlayan Face Up, diğer kimyasal ve girişimsel yöntemlerde yaşanan
hayal kırıklıklarına ilaç gibi geliyor.
 
Yüz güzelliği söz konusu olduğunda, insanlar bu yönde neler yapabileceklerini araştırıp, sosyal medya da dahil her kanaldan, son gelişmeleri yakından takip ediyor ve özellikle doğal yöntemlere ilgi duyarak, en etkili çözümleri hızla radarlarına alıyorlar. Yeni nesil fizyoterapi konusundaki başarılarıyla adından söz ettiren Bodyteranın kurucusu fizyoterapist Melda Ertürk, şimdi bu yönde arayışları olan ve yüz güzelliğini korumaya, arttırmaya özen gösteren herkesin ilgisini çeken, derhal tam başarıyla sonuç veren, doğal yöntemlerle yüz gençliğini korumanın sıfır riskli formülü olan, kendi geliştirdiği Face Up metodu ile adından söz ettiriyor.
 
Birçok bakım kremi ve serum kullanıyoruz ancak tüm bunlar yer çekimi kanununa karşı gelmeye yeterli gelmiyor. Face Up ile doğal bir şekilde yüzünüzü geliştirmeniz, genç ve diri tutmanız mümkün! Face Up iğnesiz ve kimyasal olmadan, daha sıkı ve genç bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.
 
Face Up, Melda Ertürk tarafından, yüz asimetrileri, yüz felci gibi durumları iyileştirmeye yönelik fizyoterapi uygulamaları sırasında, yüz kaslarını çok detaylı analiz ederek çalışması ve yurtdışında aldığı bazı eğitimlerle, bu alandaki bilgilerini pekiştirerek ve daha geniş kapsamlı olarak arttırarak, güzellik konusunda da oldukça başarılı sonuçlar alabildiğini görerek, geliştirilmiş bir konsept… Daha ilk seansta etkisini gösteren Face Up, manuel teknikler ve 3lü dalgalar sayesinde derinin en alt tabakasına kadar inerek, zamanla etkisini kaybeden kolajeni ve yüz kaslarını harekete geçiriyor, yüzde ideal bir lifting ve dolgunluk etkisi yaratıyor.
 
İşlem birçok etaptan oluşuyor ve ilk olarak Face Up fizyoterapistinin kişiye özel yüz analizi yapması ile başlıyor. Kişinin yüzündeki ihtiyacına, aktive edilmesi ve rahatlatılması gereken kaslara yönelik uygulanan Face Up, fizyoterapistin elleri ile kasları sıkıştırması, derin gevşetmeler ve manipülasyonlar yapması ile devam ediyor. Özel Face Up topları, tamamen doğal içeriklerden formüle edilen Face Up yağı, elektroterapi 3lü dalgalar ve özel roller ile etapları ilerleyen işlem, yüzdeki kasların sağlığı ve güzelliğin yanı sıra insanın ruhuna dokunan keyifli bir rahatlama da sağlıyor. Kişiye özgü kasların çalıştırılması ve elle uygulanan farklı etaplar sayesinde Face Up, yüz, boyun ve gıdı bölgesinde UP etkisi yani lifting, dolgunluk, sıkılık, gençlik, tazelik etkisi yaratıyor. Daha ilk seansın sonunda gözle görülür bir değişim yaratan Face Upın başka uygulamalarla karıştırılmaması ve Face Up fizyoterapistleri tarafından, kişiye özel yapılması önem taşıyor çünkü kasların kuvvetlendirilmesi sırasında yüzdeki doğru kasların, doğru şekilde çalıştırılması gerekiyor. 
 
Face Up, yüz kaslarını çalıştırıyor, cilde elastikiyetini geri kazandırıyor, lenfatik drenajı başlatıyor, dolaşımı iyileştiriyor ve kolajen üretimini arttırıyor.
 
Sadece bununla da kalmayan Face Up, yüzdekileri lekelere iyi geliyor, renk eşitsizliğini ortadan kaldırıyor, cildin sağlıklı bir ışıltıya, renge kavuşmasını, tazelenmesini sağlıyor, gıdı sarkmasını da yok ediyor. Face Up, seans sırasında uygulanan manuel teknikler sayesinde, yüz kaslarında çok özel bir rahatlama da sağlıyor ve yoğun bir günün ardından ya da güne iyi başlamak için de sıkça tercih ediliyor. 15 seans sonunda maksimum UP etkisini sağlıyor. Takip eden dönemlerde yapılan, ayda 1 – 2 seans ile yüz kasları kalıcı olarak korunuyor.
 
Yüz egzersizleri ve estetik teknolojisini bir araya getiren, iğnesiz, kimyasal olmadan uygulanan Face Up, yüzünüzün gerçekten ihtiyacı olanları tam anlamıyla karşılıyor.

İlgili Makaleler