Zahmetsiz Bir Cazibe

Kampanyasında Altın Küre’ye aday gösterilen aktör Ryan Reynolds’ın yer aldığı yeni koku, imza parfümün cezbedici çekiciliğini zarif ve yoğun bir şekilde yakalıyor. Odunsu bir kokuya sahip olan ARMANI CODE EAU DE PARFUM; yoğun ancak zahmetsiz bir cazibe havasını çağrıştırıyor.

Giorgio Armani; rahat, şık ve özgün erkeklerden ilham alan yeni kokusu ARMANI CODE EAU DE PARFUM ile maskülenliğe zarafet ve duygusallık katıyor. Orijinal ARMANI CODE kokusunun arkasındaki koku uzmanı Antoine Maisondieu (Givaudan)’nun yarattığı yeni parfüm, odunsu ve oryantal misk içeriğini daha yoğun haliyle sunarak parfüm tutkunlarını cezbediyor.

Koku, limon esansı ile enerji verilen mandarin ve bergamotun parlak, ışıltılı üst notalarıyla açılıyor. Yalnızca Armani için hazırlanmış ve sürdürülebilir bir şekilde tedarik edilen, Fransa’nın Provence bölgesinden biberiye ve lavanta notaları; güçlü bir aromatik etkiye sahip yeni ve büyüleyici bir çekicilik oluşturmak için kokunun kalbinde birleşiyor. Temel noktada ise, ARMANI CODE imzası olan Tonka fasulyesi bitkisi, parfümdeki sıcaklığı vurguluyor. Misklerle harmanlanarak çekicilik sağlayan doğal sedir ve vanilya, kokuya bağımlılık yapan bir derinlik katıyor.

ARMANI CODE koleksiyonunun imzası olan, aynı saflıkta hatlara sahip ARMANI CODE EAU DE PARFUM’ün ikonik, parlak, siyah ve şık şişesi; altın bir kapak ve altın harflerle vurgulanıyor. ARMANI CODE şişelerinin geleneğinde bulunan dokulu detaylar bir smokinin zarif tasarımını hatırlatırken, altın detaylar ARMANI CODE EAU DE PARFUM’ün zarif yoğunluğunu çağrıştırıyor ve bu parlaklık; ışık ve gölge arasında cazip bir görsel kontrast yaratıyor.

Maskülenliğin somut halini sunan ARMANI CODE serisi, erkekliğin farklı yönlerini simgeleyen dört seçkin kokuyu kapsıyor:
·     Zahmetsiz Cazibe: ARMANI CODE EAU DE PARFUM
·     Çekici Cazibe: ARMANI CODE EAU DE TOILETTE
·     Sofistike Cazibe: ARMANI CODE PROFUMO
·     Cüretkar Cazibe: ARMANI CODE ABSOLU

İlgili Makaleler