Zamanın Ötesine Ümit Savaş ile Geçmeye Hazır Mısınız?

Stilleriyle ve bakış açılarıyla ilham olan kadınların en sevdiği semtleri Samsung Galaxy S21 Serisi 5G dünyasıyla keşfe çıktık.
 

  • Samsung Galaxy S21+ ile Cihangir’i keşfe çıktınız. Farklı bir bakış açısıyla neleri keşfettiniz?

Cihangir’i bir zaman makinesine benzetmemin sebeplerinden biri de tabii ki eşsiz mimari dokulara sahip tarihi binaları. Çukurcuma’daki Faik Paşa Yokuşu’nda ‘Yönetmen Bakışı’ modu ile vlog çekerken bir anda arkamda balkonunda heykeller olan muhteşem bir bina olduğunu fark ettim. Hemen dönüp, ‘Space Zoom’ özelliği ile fotoğraflar çekerek heykellere farklı açılardan bakma fırsatı yakaladım ve binanın hikayesini daha çok merak etmemi sağlayan bu detayları, araştırma yapmak için tek tek not aldım.


 

  • Galaxy Samsung Galaxy S21+’ın en çok hangi özelliğini sevdiniz?

Bu aralar en çok kullandığım özelliği ‘Yönetmen Bakışı’ modu. Video çekmeyi, anı yakalamayı ve takipçilerimle paylaşmayı hep çok sevdim. Ama bu özellikle birlikle videoda keşiflerimle, izlediğim manzaralarla eş zamanlı olarak kendimi, tepkilerimi, heyecanımı paylaşabiliyor olmak sanki paylaşımlarımı daha da samimileştiriyor. O an şehri beni takip edenlerle birlikte keşfediyormuşuz gibi hissediyorum. Bu da beni çok mutlu ediyor.


 

  • Bu keşif sırasında harika fotoğraflar çektiniz, videolar hazırladınız. Fotoğraflardan birini hikayesiyle paylaşır mısınız?

Cihangir benim gibi kedi aşıkları için cennet çünkü burası tam bir kedi cumhuriyeti. O gün de karşıma çok sakin ama dün iflas etmiş kadar mutsuz görünen bir kedi çıkmıştı. Onu uzun süre rahatsız etmek istemediğim için telefonumun Tek Tuşla Çoklu Çekim özelliği ile hızlı bir çekim yaptım ve yapay zekanın çekimimden aldığı en iyi anlar ile yaptığı düzenlemelerden çok komik ve eğlenceli anlar çıktı.
 

 

RÖPORTAJ BAHAR KADER VİDEO VE KURGU UMUT SAKALLIOĞLU

İlgili Makaleler