Zarif Bir Kadınla Şık Bir Mahalle Turuna Hazır Mısınız?

Stilleriyle ve bakış açılarıyla ilham olan kadınların en sevdiği semtleri Samsung Galaxy S21 Serisi 5G dünyasıyla keşfe çıktık.

  • Samsung Galaxy S21 Ultra ile Nişantaşı’nı keşfe çıktınız. Farklı bir bakış açısıyla neleri keşfettiniz?

Nişantaşı benim doğduğum, büyüdüğüm, okuduğum, hayatımın büyük bir bölümünde yaşadığım, senelerdir mağazalardan kıyafet toplarken haftanın belirli bir zamanını geçirdiğim bir semt. Benim için orada keşfedilecek şeyler hiç bitmez. Bu sefer hem Lug Von Siga’nın hem de Begüm Khan’ın showroom’larına bambaşka bir gözle bakıp oradaki ürünleri yeniden keşfettim.

  • Galaxy S21 Ultra’nın en çok hangi özelliğini sevdiniz?

En çok yüksek çözünürlüğü sayesinde fotoğrafların netliğinin çok iyi olmasını sevdim. Bir de uzun çekim içinden bana özel anlar ve fotoğraflar yaratmasını. Bir de Tek Tuşla Çoklu Çekim içinde bana özel anlar ve fotoğraflar yaratmasını. Bu sayede tek tuş ile birbirinden farklı birçok opsiyonu benim için çok kısa sürede hazırlaması harika.

  • Bu keşif sırasında çok güzel fotoğraflar çektiniz, videolar hazırladınız. Fotoğraflardan birini hikayesiyle paylaşır mısınız?

Nişantaşı’nın sokak çiçekçileri bir de nisan ayında açan mor salkımları çok meşhurdur. Çiçekçilerin önünden geçerken satın almayacak olsanız bile durup renklerin güzelliğine bakmak istersiniz. Ben de o günkü keşfim sırasında çok sevdiğim mor salkımların açmaya başladığını görünce hemen bu fotoğrafı çektim.
 

RÖPORTAJ BAHAR KADER
 

İlgili Makaleler