Zayn X Arnette Güneş Gözlüğü Koleksiyonu

ZAYN x ARNETTE bölüm 2 oyuna hazır: Karşınızda RETRO-TOWN. 

Büyük başarı yakalayan ZAYN x ARNETTE ortak çalışmasının oyun efsanelerinin görünümünü yansıtacak şekilde tasarlanan ikinci bölümü, sanatçının yaratıcı vizyonunu yeni bir boyuta taşıyor. Ütopya ile gelecek arasında bir yerde duran bu seride ZAYN, eski zamanların video oyunlarına duyduğu tutkuyu keşfediyor ve bu oyun içinde oyunun ikinci seviyesini dört enerjik gözlük stiliyle oynuyor. 

“Bana göre, RETRO-TOWN görünümleri çok hoş.” diyor ZAYN. “Oyun oynamayı hep sevmişimdir, o yüzden ARNETTE ile tasarladığımız koleksiyona bu tasarım unsurlarını ve estetik unsurları eklemeyi çok istiyordum. DAKEN’in görünümü hoşuma gidiyor; modern ile eski zamanların enerjisini bir araya getiriyor.” dedi.

Epik çizgi romanlarda ve kült filmlerde boy göstermiş efsane karakterlerin adını taşıyan bu ifade gücü yüksek formlar ve cinsiyet ayrımı yapmayan profiller, bahsi geçen enerjinin de ötesine geçen tonlarla bizi alternatif bir gerçeklikte yolculuğa çıkarıyor. Ayrıca yapılarındaki sürdürülebilir biyo-asetatlar ve biyolenslerle çevreye duyarlı moda öncüleri için orijinal stil sunuyorlar. 

Bir parça 90’lar nostaljisi, bolca da çağdaş bir duruş sergileyen kampanya da çerçevelerin kendisi kadar eğlenceli, pozitif ve beklenmedik karakterde. Sunset Bulvarı’ndan çok ekranlı oyun odasının neon ışıklarına doğru ilerleyen ZAYN, vaporwave görsellerini ve grafiti sanatını yepyeni görünümlere dönüştürüyor. Özel çerçevelerinin, lensteki grafik Z simgesinin veya çerçevedeki logoların tasarımını canlandıran bozuk pikselli renk blokları ve lumo katmanlarıyla ZAYN x ARNETTE saplar ve özel ambalaj, bu koleksiyona özgün bir kimlik kazandırıyor. 

ZAYN X ARNETTE Level 02 için istikamet Retro-Town; siz oyun için hazır mısınız?

AN4296 DAKEN 

Retro-Town’ın farklı seviyeler içeren oyun ortamına katmanlar katan her bir DAKEN tonu, anti kahraman stilini yeni büyük konsept haline getiriyor. Biyoasetattan üretilen çevre dostu kalın formunu hafifleten şeffaf katmanlar ve renkli aynalı lensler, orijinal oyun efsanelerinin görünümünü bugüne uyarlayarak canlandırıyor. Ultra kalın ZAYN x ARNETTE saplar, ayrıca lensler ve üst profilde göze çarpan Z monogramları bu gözlüğün yıldız statüsünü ortaya koyuyor.

 

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1646842676_0AN4296__12154V.jpg.jpg

 

AN4295 AGENT Z 

Oyunu her daim önde götüren ve cinsiyet ayrımı yapmayan bu enerjik görünüm, göz açıp kapayana kadar, eskilerin efsane olmuş oyunlarından son teknoloji ürünü konsollara atlıyor. Analogdan dijitale geçiş modunu çerçeveleyen yepyeni birçok renkli piksel bozulması efekti ve renkli vaporwave veya polarize lensler, modelin keskin hatlı ancak rahatça kullanılabilen görünümünü geleceğe odaklı bir duruşla ortaya seriyor; menteşenin yan kısmındaki grafik kırmızı Z monogramı ve Z lens logosunun yanı sıra kalın ZAYN X ARNETTE saplar da modele özgün bir kimlik kazandırıyor.

 

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1646842703_0AN4295__123071.jpg.jpg

 

AN3084 THE PROFESSIONAL 

Eski dönem spor arabalarından ve özel sanat stillerinden orijinal ekran efsanelerine uzanan bu panthos stili ikonik model, Z-Land’den yola çıkıp retro stili dijital çağa taşıyor. İnce metal çerçeve renginin güçlenerek ortaya çıktığı pop tonda lensler, en yeni trend sarı veya mor gibi seçeneklerle, fırçalanmış efektli havalı tonlara ve ince döküm kenar detaylarına her yönüyle çağdaş bir duruş kazandırıyor; lenserdeki özel Z logosu ve sapa lazerle işlenen özgün ZAYN x ARNETTE logosu ise modelin ultra havalı tasarım statüsünü daha da güçlendiriyor.

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1646842728_0AN3084__740_25.jpg.jpg

İlgili Makaleler