Zendaya ve Tom Holland New York Sokaklarında

Zendaya ve Tom Holland, geçen yaz arabada öpüşürken fotoğraflanana kadar, yıllarca aralarındaki ilişkinin arkadaşlıktan daha fazlası olduğunu inkar etmişti. Bu olaydan birkaç ay sonra ilişkilerini Instagram’da onaylamalarına rağmen göz önünde yaşamaktan hoşlanmayan ünlü çift, bu hafta gerçekleştirdikleri New York seyahatinde el ele görüntü vermekten kaçınmadıkları nadir anlardan birine imza attı.

Zendaya Tom Holland

Çarşamba günü New York’taki Crosby Street Hotel’dan Holland’ın yeni filmi Uncharted’ı izlemeye gitmek üzere el ele çıkarken görüntülenen Zendaya ve Tom Holland, stil ve renk uyumu içindeki görünümleriyle dikkat çekti. 
Zendaya’nın bele vurgu yapan gömlek elbise, ince çorap ve Louboutin stilettolardan oluşan gece görünümü, eforsuz şıklık dersi verir nitelikteydi. 

Sevilen çift, ilişkilerini neden kameralar önünde yaşamaktan kaçındıklarını Kasım ayında verdikleri bir röportajda anlatmıştı. Bu durumu “Her zaman özel hayatımı gizli tutmaktan yana oldum, çünkü zaten hayatımla ilgili çok fazla şeyi dünyayla paylaşıyorum.” sözleriyle açıklayan Tom Holland, fotoğraflarının internete yayıldığı dönem hem kendisinin, hem de kız arkadaşı Zendaya’nın mahremiyetleri elinden alınmış gibi hissettiklerini anlattı; “Bu onsuz yapabileceğim bir konuşma değil… Bu benim hikayem değil. Bizim hikayemiz. Bu konuda ne zaman birlikte konuşmaya hazır olursak o zaman konuşacağız.” 

 

 

 

İlgili Makaleler