Chill-Out Festival Yazı Kapatıyor

Her yaz 3 şehre uzanarak dans ve müzikseverlere Limits Off’un katkılarıyla unutulmaz bir festival deneyimi yaşatan Chill-Out, Bodrum ve Çeşme’nin ardından bu yılki festival yolculuğunu yine İstanbul’da noktalıyor. 12 yıldır iyi müzik ve benzersiz atmosferiyle katılımcıları büyüleyen Chill-Out Festival, 15-16 Eylül’de bu kez yepyeni bir mekânda, yepyeni kurgusuyla Garden Fiesta’da gerçekleşiyor.
2 gün boyunca 34 DJ/prodüktör kabine geçiyor
El Mundo, Stavroz, Abstraxion gibi modern elektronik müziğe damga vuran isimler, Chill-Out Festival’in İstanbul ayağında 2 gün boyunca unutulmaz performanslara imza atacak. İlk kez Cumartesi gününden Pazar gecesine kesintisiz uzanacak festival, bir kez daha dünyanın dört bir yanından yeteneklerini paylaşmaya gelmiş tutkulu müzisyenler, eşsiz bir atmosfer, lezzetli yeme içme alternatifleri ve yüksek hizmet kalitesi ile doğanın kalbinde, benzersiz deneyimlerle dolu bir hafta sonu vaat ediyor.
Temmuzda Bodrum’u, ağustosta Çeşme’yi salladı
2018 yılının ilk Chill-Out Festivali 21-22 Temmuz’da Xuma Yalıkavak’ta, ikincisi ise 11 Ağustos’ta Çeşme Fun Beach’te gerçekleşmiş ve büyük ilgi görmüştü. Chain, Eli Light gibi önemli isimlerin kabine geçtiği Bodrum Chill-Out ve Audiofly, Detmolt yetenekli müzisyenlerin performans sergilediği Çeşme Chill-Out’ta 10 binden fazla müziksever, benzersiz bir festival deneyimi yaşadı.
 
Chill-Out Festival’in İstanbul ayağında sahne alacak sanatçıların tam listesi şöyle:
Abstraxion [live]
Alsarah & The Nubatones [live]
Crussen
DETMOLT [live]
Dolph [live]
Dunwich
El Búho
El Mundo [live]
Elfenberg
Fulltone [live]
Gorje Hewek & Izhevski
Heimat [live]
Hrag Mikkel
Ida Daugaard
Jonathan Bree [live]
Karpov not Kasparov [live]
Kaya Project [live]
Kerala Dust [live]
Lindstrom [live]
Matthew Dekay
Princess Chelsea [live]
R Vincenzo
Satori & The Band From Space [live]
Stavroz [live]
Thylacine [live]
Viken Arman [live]
Zimmer
Alba Music
cantanca
Herhangi [live]
kozmonotosman [live]
Mr. Zula
Mystic Flow
Onur diner

İlgili Makaleler