Aquis Date Relief

  Oris ve keşif yüzücüsü Ernst Bromeis, suyun önemi konusunda farkındalık yaratmak amacıyla, yüksek kaliteye sahip Oris Aquis Date Relief dalgıç saatini piyasaya sürüyor ve kendi yollarından şaşmıyorlar.
  Oris yıllardır daha iyisi için değişim misyonu çerçevesinde dünya okyanuslarını korumak ve yaşatmak amacıyla kampanyalar yürütüyor. Ama halen yapacak daha çok şey var.
  ​Oris Aquis Date Relief’i yüksek performanslı Aquis dalgıç saatleri koleksiyonuna katmaktan ve keşif yüzücüsü ve su elçisi Ernst Bromeis ile yeni bir ortaklık başlatmaktan onur duyuyor.
 

  Ernst, 2019 projesi ‘Mavi Mucize’ için yapacağı hazırlık yüzüşü çerçevesinde Oris Aquis Date Relief’i fotoğrafçı Maurice Haas ile birlikte Baikal Gölü’ne götürdü.
  Kendisini, dünya suyuna dikkat çekmek için, dünyanın en büyük tatlı su gölü olan Baikal Gölü de dahil olmak üzere pek çok gölde yüzerken göreceğiz.

  Oris Aquis Date Relief, suyun renginden ve yarattığı hislerden esinlendi. Gri kadran, fırtınalı denizin rengini çağırıyor, saatin imzası niteliğindeki kabartmalı dalış ölçeği sayıları ise suyun dokusunu ve hayatın içindeki esas rolünü hatırlatıyor. 
  Kendi etrafında dönen tek yönlü dalgıç bezeli ile birlikte paslanmaz çelik kasası 43.50 mm (1.713 inç) büyüklüğünde. 30 bara (300 metre) kadar suya dayanıklı. Kayış veya metal bilezik tercihli, safir kristali, saat göstergeleriyle dekore edilmiş kadranı üzerine yerleştirilmiş ve akrep ve yelkovanı Super- LumiNova® ile parlıyor.

  İsviçre yapımı otomatik mekanik mekanizması, merkez saniye yelkovanını ve 6 göstergesindeki pencereden tarihi sunuyor. Oris ve Ernst, daha geç olmadan, dünyadaki su rezervlerini koruma gerekliliğini yüzlerce insana anlatmak için bu projede kendi yollarından şaşmıyorlar.

İlgili Makaleler