Violeta by Mango

  Ocak 2014‘te başlatılan bu projenin kilit noktası, her bedene uygun patronlardaki tüm teknik detayları özenle yapmak  ve  rahat, feminen, tarz sahibi kıyafetler aracığıyla günün her anına uygun kaliteli bir koleksiyon sunabilmek. 

  Büyük beden moda kıyafetler sunan Violeta by Mango, kıvrımları olan, genç ve kendini güzel, seksi hissetmek isteyen kadınların modaya uygun giyinmelerini amaçlıyor.
 

​  Violeta by Mango‘nun yeni koleksiyonu, parlak ve canlı tonlarla harmanlanan çiçek baskıları ve akışkan elbiselerle genç, modern ve cesur bir görüntü yansıtıyor.

  Barselona, 27 Mart 2019 – Violeta by MANGO yeni İlkbahar-Yaz 2019 kampanyasını, bu kampanyanın  mankenleri Paloma Elsesser, Lorena Durán ve Iza IJzerman  ile başlattı. Ashley Graham ile Sonbahar-Kış kampanyasında öne sürdüğü I AM WHAT I AM (BEN BUYUM) sloganı ile bu kampanyada da  kadınları desteklemeye devam ediyor. 

  Firmanın bu sloganı, ilk kampanyasından itibaren savunduğu, “Moda bir tutumdur; kendini olduğun gibi sevmek, bunu yüksek sesle ve açık bir şekilde ifade edebilmek;  tabular olmadan, sınırsız, engelsiz ve stil sahibi güzelliğin tadını çıkarmaktır.” fikrinden ileri gelmekte.

  Kampanyanın çekimleri fotoğrafçı Bill Gentle tarafından Kolombiya, Cartagena de Indias‘ta yapıldı. Kampanyanın bu sezon tanıtım videosu da yine Kolombiya’da çekildi.
  Görüntüler, müziğin ritmini ve tutumunu, tropikal atmosferi ve Karayipler’in rahat karakterini yansıtıyor. 

İlgili Makaleler