Sosyal Mesafe Günlerinde Sevdiklerinizle Kullanabileceğiniz Dört Uygulama

Koronavirüsten korunmak için evdelerimizde kalıyor, hem kendimizin hem sevdiklerimizin sağlığını koruyoruz. Fiziksel olarak arkadaşlarımızla buluşmuyor olmamız, onlardan uzak kalacağımız anlamına gelmiyor. 
Bu sosyal mesafe günlerinde bazı uygulamalarla arkadaşlarınızla eğlenmeye ve bir şeyler paylaşmaya devam edebilirsiniz derken kastettiğimiz yalnızca görüntülü konuşmak ya da mesajlaşmak değil. Sevdiklerinizle birçok oyun oynayabilir, projelerinizi yürütebilir ve iyi vakit geçirebilirsiniz. 
Konu uygulamalar olunca karşınıza çıkan bir sürü seçenek var, sizin için en çok beğenilen ve kullanılanlarını sıraladık. 

Zoom 
Zoom okul ve iş yaşamınızı sorunsuz sürdürmeniz için geliştirilmiş bir konferans uygulaması. Yalnızca video konferans değil aynı zamanda yazışmalarınızı, videolarınızı ve fotoğraflarınızı da eş zamanlı paylaşmanızı sağlıyor. Yalnızca iş için kullanılacak gibi bir koşulu da yok üstelik! 

Google Hangouts 
Google Hangouts grup sohbetinin yanı sıra grup görüntülü konuşmalara da izin veriyor. 

Discord 
Gamer’lar için tasarlanmış olsa da Discord aslında grubunuzla oyun oynamanızı sağlayan bir uygulama. Ses kaydı, mesaj, video göderimi yapabilir, oyun oynayabilir, müzik dinleyebilirsiniz. 

Skype 
Bilmeyen kaldı mı? Teknoloji hızla ilerlese de Skype asla geri kalmıyor. 

İlgili Makaleler