2022 Baharında Stilinizi Tamamlayacak 7 Trend

Bu bahar, aylardır bir kenarda bekleyen parçalara dolaplarımızda yeniden yer açıyoruz!
Mevsim geçişleri, önceki aylar veya yıllardan kalan favori parçaların oluşturduğu koleksiyonumuzu eklemelerle genişleterek (ya da büyük bir bahar temizliğiyle daraltarak) yeni görünüm fikirleri oluşturma konusunda herkesin favori dönemi olabilir. 

Podyum ve kırmızı halı görünümlere ek olarak Instagram ve Tiktok’la durmadan güncellenen yeni trendlerin ilham verici olmanın yanı sıra kafa karıştırıcı derecede fazla olduğunu düşünenlerdenseniz, 2022 baharının öne çıkan yedi ana trendine gelin hep birlikte göz atalım.

1.Bel Çantaları
spring trends
“Fanny Pack” olarak da bilinen bel çantaları, geçtiğimiz yıllarda kazandığı popülaritesini korumaya devam ediyor. Hareket özgürlüğünü maksimize etmesiyle bahar ve yaz aylarının kurtarıcısı haline gelen bel çantlarından, nötr tonların yanı sıra eğlenceli sonsuz renk seçeneğiyle görünümlerinize eğlenceli bir dokunuş katmak konusunda yardım alabilirsiniz. 

2. Salopet
spring trends
Bahçıvan tulumu olarak da bilinen salopet, yıllar içinde bir trend olup bir yok olmasına rağmen çoğu kişinin kolay kolay vazgeçemediği, bu nedenle dolaplarda yeniden giyileceği gün için bekletilen nadir parçalardan biri olabilir. Sizde de durum böyleyse, müjdeyi verelim! Bu bahar sezonunda sokaklarda yeniden görmeye başlayacağımız salopetler, klasik jean görünümünün yanı sıra, haki ve beyaz gibi nötr renklerle de karşımıza çıkıyor. 

3. Çarpıcı Takımlar
Spring Trends
Klasik takım görünümleri, 2022 baharında çarpıcı renklerle güncellenerek sokak modasına taşınıyor. Fuşya, parlak yeşil, kobalt mavi gibi canlı renklerle baştan aşağı tek tonun hakim olduğu güçlü görünümler oluşturabileceğiniz gibi, bu parçaları nötr tonlara sahip farklı kıyafetlerinizle birleştirerek kişisel stilinize renkli bir dokununuş katabilirsiniz.

4. Mikro Mini
FUTURE OF FASHION: Stylists Weigh in On Spring Trends
Miu Miu başta olmak üzere birçok tasarımcının podyumundan sokağa transfer olan mikro miniler, bahar sezonunun tartışmasız en büyük trendlerinden biri. Düşük belli mikro mini fikri kulağınıza konforsuz veya korkutucu geliyorsa, dolabınızdaki yüksek belli bir eteği terzide kısalttırarak yeniden değerlendirebilirsiniz.

5. Y2K
spring trends
Başta TikTok olmak üzere sosyal medya trendleriyle hayatımıza yeniden giren 2000’ler modası, 2022 yılında kaldığı yerden devam ediyor. Bikini veya düşük bel jean’lerinizle birlikte kullanacağınız göbek zincirleri, çerçevesiz güneş gözlükleri, rengarenk mini çantalar ve “baby tee” olarak bilinen mini tişörtler, bu bahar ve yaz aylarında sıkça göreceğimiz milenyum trendlerden yalnızca birkaçı.

6. Metalik

İddialı ve dikkat çekici parçaların yanı sıra kazak, aksesuar, elbise ve hatta sneaker’larda detay olarak karşımıza çıkan metalik görünümler, 2022 bahar sezonunda sokakları ele geçiriyor. 

7. 70’ler İlhamlı Püsküller
FUTURE OF FASHION: Stylists Weigh in On Spring Trends
70’lerden günümüze güncellenerek adapte olan birçok trendin başında püskül görünümleri geliyor. Ceketlerden elbiselere, dış giyimden aksesuarlara, birçok parçada rastlayacağımız püsküller bahar gardırobunuzu hareketlendirmeyi vaadediyor.

 

 
 

 

 

 

 

İlgili Makaleler