2022 Yaz Trendi: Beyaz Atletler

Şu anda sezonda üst bedeniniz için büyük kabarık kollular, askılılar, korseler, payet detaylılar gibi sınırsız eğlenceli model seçeneği bulunuyor. Her ne kadar alışveriş yaparken birçok farklı stilde parçalarla karşılaşsak da beyaz atletler yazın olmazsa olmazı! Bu trend elbette ki yeni bir keşif değil. Ancak modellerin, oyuncuların ve sokak stilinin öne çıkan isimlerinin beyaz kolsuz top’ları akla gelebilecek her kombinde kullanması bu üstleri yazın favorisi haline getirdi.

Beyaz tank top’ların popülaritesinin azalması da beklenmiyor. 2022 Sonbahar koleksiyonlarında tasarımın birden fazla uyarlaması ortaya çıktı ve bu temel parça sezona iyi bir şekilde tanıtıldı. Bu basit tasarım teoride sıkıcı gibi gözükse de Hailey Bieber, Bella Hadid ve Gabrielle Union gibi isimler bu parçayı eğlenceli hale getirmenin yollarını biliyorlar.

Çekmecesinde halihazırda bir beyaz atleti bulunanlar ve yakın zamanda satın almayı planlayanlar için bu parçanın nasıl kullanılabileceği hakkında birkaç fikir derledik!

2022 Sonbahar Defilelerinin Olmazsa Olmazı

White Tank Top

Bottega Veneta, Chloé ve Prada gibi markalar gardırobun temel parçası olan beyaz atletlerin kendi versiyonlarını ürettiler.


Modellerin Tercihi

White Tank Top

Suçu “clean girl” estetiğine ya da eski “off-duty” stiline atsak da, moda sektörünün en sevdiğimiz isimleri beyaz kolsuz üstleri kumaş pantolonlarla, jean’lerle veya eşofmanlarla kombinleyerek bu parçayı görünümlerine dahil ediyorlar.


Kombininizin Temel Parçası

White Tank Top

Beyaz tank top kıyafetinizi dengelemenin harika bir yolu, daha iddialı alt giyim parçaları ile kolayca kullanabilirsiniz!


Kat Kat Giyim

White Tank Top

Bella Hadid, beyaz atletini dışarda bırakacak şekilde omzunu düşürerek kullandığı kazağının içine giyip “balletcore” estetiğini yakaladı.


Farklı Materyaller

White Tank Top

Pamuklu, ribanalı beyaz kolsuz üstler oldukça popüler görünse de Gabrielle Union pantolonuyla uyumlu, halter yaka, örgü bir tank top alternatifi ile karşımıza çıktı.


Siyah Tank Top’lar

White Tank Top

Beyaz atletler favoriniz değilse hiç sorun değil! Siyah tank top’lar da aynı derecede popüler, hatta bazı durumlarda daha da şık görünebiliyorlar.


Beyaz Atlet & Şort Eşleşmesi

White Tank Top

Yaz sıcağında sizi bunaltmadan şık görünmenizi sağlayacak hızlı bir yolu: beyaz tank top ve şort eşleşmesi!


Jean’ler ile Uyum

White Tank Top

Beyaz atletin sadeliği aynı zamanda onu çekici kılan yanıdır. Eğer hızlıca giyip çıkabileceğiniz bir parça arıyorsanız, fazla düşünmeden beyaz atletinizi bir denim pantolon ile kombinleyerek baştan aşağı klasik bir stil yakalayabilirsiniz.


Kişisel Stilinizin Bir Parçası

White Tank Top

Beyaz atlet oldukça “basic” bir giyim parçası olduğundan onu nasıl kombinleyeceğinizin hiçbir sınırı yok! Bol pantolonlarla veya mini bir etekle giyebilir, isterseniz milyonlarca aksesuar ya da büyük, kalın topuklu ayakkabılarla bir araya getirebilirsiniz. Yapabileceğiniz kombinasyonun sınırsız olduğu beyaz tank top’ları kişisel stilinize uyarlamanın birçok yolu var!

Yazı: Öykü Gönül
Kapak Tasarımı: İpek Kumtepe

İlgili Makaleler