2022’de Instagram kullanmayan 22 ünlü

Instagram’ın günümüzün arama motoruna dönüştüğünü söylemek yanlış olmaz. Merak ettiğimiz birçok şeyi Google’da aratmak yerine Instagram’a yazmayı tercih ediyoruz. Buna rağmen, çok sevdiğimiz bazı ünlü isimler bu mecrayı kullanmayı reddediyor. İşte 2022’de hala Instagram hesabı olmayan 22 ünlü!

Kate Moss

“Sosyal medyada herhangi bir kişisel hesabım yok, internette kişisel paylaşımlar yapmak hoşuma gitmiyor.” diyor Moss. Modellik ajansı Kate Moss Agency’nin bir Instagram’ı var ancak kendisinin kişisel bir hesabı bulunmuyor.


Pete Davidson

Son zamanlarda Kim Kardashian ile ayrılığı sebebiyle merak ettiğimiz isimlerden olan Pete Davidson’ın da hayatındaki gelişmeleri takip edebileceğimiz bir Instagram hesabı yok! Davidson, hesabını 2018 senesinde Ariana Grande ile nişanlanmasına gelen olumsuz tepkilerden sonra kapatmıştı.


Kristen Stewart

Sosyal medyanın konforlu bir bölge olduğunu düşünmeyen Stewart’ı da Instagram’da bulmanız mümkün değil.


Jennifer Lawrence

Lawrence, teknoloji ile arası iyi olmayan isimlerden. E-postaları ile bile başa çıkamadığından, hatta telefon kullanmakta bile kötü olduğundan bahseden güzel oyuncu da Instagram kullanmıyor.


Chris Pine

Pine, işleri basitleştirmeyi ve basit olanı sevdiğini söylüyor. Bu sebepten 2017 senesinde kapaklı bir cep telefonu satın alan oyuncu sosyal medyada bulunmuyor.


Emma Stone

Verdiği bir demeçte insanların sosyal medyada günlerinin en iyi anını paylaştığını söyleyen Emma Stone, bu mecralardaki sahteliğe bir atıfta bulunuyor gibi gözüküyor.


Daniel Radcliffe

Harry Potter filminin yıldızı Daniel Radcliff sosyal medya kullanmamanın her şeyi kolaylaştırdığını savunuyor.


Robert Pattinson

Yetenekli oyuncunun göz önünde olmayı pek de sevdiğini söyleyemeyiz. İnsanların hayatını gözlemlemesine tamamen karşı olan Pattinson’ın, kendisini takip edebileceğimiz bir Instagram hesabı yok.


Benedict Cumberbatch

Tweet atmanın kendisini tüketeceğini öngören Benedict Cumberbatch’in, fotoğraflarını görebileceğimiz bir Instagram’ı da yok.


Scarlett Johansson

“Sürekli olarak günlük hayatımın detaylarını paylaşmaktan daha az tercih edeceğim bir şey düşünemiyorum.” diyerek çizgisini net bir şekilde belli edenlerden Scarlett Johansson.


Brad Pitt

Sosyal mecralara katılmayı hiç düşünmediğinin altını çizen isimlerden Brad Pitt. Bu platformlar olmadan hayatının gayet güzel olduğunu vurguluyor oyuncu.


Matt Damon

Matt Damon da hiçbir zaman sosyal medyanın bir hayranı olmadı. Damon’ın söylediğine göre, kendisinin “çok gizli” bir Instagram hesabı bulunuyormuş ancak bizim görüşümüze açık değil!


Cate Blanchett

Sosyal medyanın gücünü inkâr etmese de kullanmayı tercih etmeyen isimlerden biri Blanchett. Onun için sosyal medyanın olumsuz tarafları daha ağır basıyor.


George Clooney

George Clooney de yakın dostları Brad Pitt ve Matt Damon gibi sosyal medyadan uzak duruyor. Clooney, Variety’ye geceleri içki içmekten hoşlandığını ve bunun etkisiyle aptalca bir paylaşım yapmaktan çekindiğini söyleyerek samimi bir açıklamada bulunmuştu.


Amal Clooney

Eşi George Clooney gibi Amal Clooney’nin de bir Instagram hesabı bulunmuyor. İnsan hakları avukatı olan Amal’ın mesleği gereği kendisinin ve ailesinin mahremiyetine özen gösteriyor olmasının yüksek bir ihtimal olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.


Jay-Z

Jay-Z daha önce tek bir günlüğüne Instagram’a katılmıştı ve sadece eşi Beyoncé’yi takibe almıştı. Sonrasında bu katılışın, “The Harder They Fall” filminin tanıtımı için olduğunu gördük.


Mary-Kate & Ashley Olsen

Olsen ikizleri de Instagram kullanmayan ünlüler listesinde yer alıyor ancak markaları The Row’un Instagram hesabında Mary-Kate ve Ashley’nin estetik anlayışlarını yansıtan görseller bulmanız mümkün.


Mila Kunis

The Late Late Show with Craig Ferguson’da, “İnsanların ne zaman oturma odasına gittiğimi bilmeye ihtiyaçlarının olduğunu düşünmüyorum.” şeklinde bir açıklama yapmıştı Kunis.


Sandra Bullock

“Hayatlarımızı dürüstçe sergilemiyoruz.” diyor Bullock The Times gazetesine. Kendisinin sosyal medyada fotoğraf paylaşmak gibi tüm eylemlere karşı olduğunu söylememiz yanlış olmaz.


Phoebe Waller-Bridge

Sosyal medyada devamlı olarak aktif olmanın üzerinde baskı hissettireceğini söyleyen Phoebe Waller-Bridge, yapılan negatif yorumlarla da başa çıkamayacağını belirtiyor.


Keira Knightley

Knightley de bu listenin bir üyesi. The Jonathan Ross Show’da, Grace Moretz’in kendisini Twitter’da takip etmesi sebebiyle başka birçok insandan da takip bildirimleri geldiğinde bile korkmuş hissettiğini söylüyor. Herkesin takipçi sayısını artırmak istediği bu mecra pek de Keira’ya göre değil gibi.


Rachel McAdams

2009 senesinde People’a verdiği bir röportajda haberleri radyodan dinlediğini söylerken televizyonu olmadığını ve e-postalar konusunda da kötü olduğunu belirten McAdams da hala bir Instagram hesabına sahip değil.

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler