2023 yazında bilmeniz gereken takı trendleri

Sıcak havalar; üst üste dizilmiş zincirler, charm’lı kolyeler, bilezikler ve renkli yüzüklerin yükselişini beraberinde getirirken, bu yıl şimdiye kadarki en renkli trendlerini de yaratmış oldu. Y2K gibi geçmişten uyarlanan moda trendleri cesur, parlak renklere sahip bir dizi eğlenceli, retro takı trendinin başlamasına da öncülük etti. Geleneksel minimalist trendlerden zincir kolyeler ve madalyonlar bile giderek daha fazla kişiye ulaşan bir yaz trendi haline geldi. Uzun bir süre daha severek takıp takıştıracağınız takı trendlerini sizin için bir araya getirdik.

Retro çiçekler

Tuhaf, retro ve önceki sezonlarda da görülen hipergerçekçi çiçeklerin yanısıra diğerlerinden şakacı bir şekilde ayrılan bu yazın çiçekli takıları tamamen eğlence odaklı. 70’lerin aksesuarlarına sevgisi olan herkes bu takılara bir şans vermeli.

Vücut zincirleri

Y2Kile zincirleri de büyük bir geri dönüş yapmış oldu. Bu yaz vücut zincirlerini takmanın anahtarı, Dirty dönemi Christina Aguilera’sından parçalar aramak. Yarı değerli taş boncuklarla gerçek altından ultra ince zincirler, Y2K takipçileri için mükemmel kombinasyonlar olacaktır

Şerit choker’lar

Bu yaz aramıza tekrar katılan choker kolyeler, üstüne ipek çiçekler yerleştirilerek, Viktorya dönemine saygı duruşunda bulunuyor.

Karma renk metal takılar

Altın ve gümüşü bir arada kullanmak uzun zamandır tartışılsa da, bu konuda hala bir sonuca varılamıyor. Seveni de var sevmeyeni de. Bu trendin amacı, parçaları en doğru şekilde eşleştirmek yerine, çiçekler, soyut şekiller veya desenler gibi ilişkili temaları keşfetmek, aslında iki zıtlık arasında dengeyi kurabilmektir.

Punk esintili kolyeler

Punk, yıllar içinde zaman zaman karşımıza çıksa da asıl yükselişini bu yaz yapıyor.

Kalın zincirler

Daha önce ünlüler ve influencerlar üzerinde, statement parçalar olarak katmanlı veya tek başına takılan bu kadar çok kalın zincir gördüğümüzü düşünmüyoruz.

Kalın yüzükler

Nerede o eski günler diyor musunuz? Öyleyse, 60’ların reçine takılarının havasını netizen ve rahat giyim kültürünün bireyselliği ve keskinliğiyle birleştiren bu yaz trendini deneyin.

Renkli bilezikler

Kolye insanı değilseniz, bileklerinize bir dizi bilezik sıralayarak yaz sezonunun canlı renk paletinden yararlanabilirsiniz. Renkli bilezikler, özellikle baskılı veya desenli el çantalarıyla kombinlendiğinde hem şık hem de eğlenceli bir görünüm elde edilmiş olacaktır.

Üst üste zincirler ve charm’lar

Geçmiş sezonların minimalist kolye trendlerinin aksine, bu yazın kolye istifliyoruz. Metalleri, zincir stillerini ve genişliklerini karıştırın ve hatta bir veya iki charmlı kolye ekleyin. Kendinizi sessizce süslemek değil, bireysel tarzınızı öne çıkarmak ve kutlamaktır.

İlgili Makaleler