2023 yazının en trend gelinlik modelleri

Her yaz birbirinden farklı gelinlik modelleri öne çıkıyor. Podyumlarda görücüye çıkarak, gelin adaylarının zarifliği ile buluşan gelinliklerin her biri ayrı bir iddia taşıyor. Yazı henüz geride bırakmamış ve yoğun düğün sezonu devam ederken, 2023 yazınının en trend gelinliklerine birlikte göz atalım.

Zarif silüet

Tamamen sade dantel işlemeden oluşan bu düz kesim gelinlik, zarif bir görünüm isteyen gelinlerin tercihi. Elie Saab, göz yoran hiç bir detayın yer almadığı bu tasarımında, ‘V’ yaka göğüs dekoltesi ile de şık bir görünüm vadediyor.

( Elie Saab )

Ortaçağ havası

Taş işlemeler ile süslenen ve gösterişten yana olanların tercih edebileceği bu model, klasik gelinliklerden rol çalıyor. Boyun kısmındaki kalın mücevher görünümünü andıran işleme ve yere kadar uzanan duvağı da çarpıcı bir görünüm vadediyor. İhtişam sevenlerin tercihi olan bu tasarımda sade bir saç ve makyaj tercih etmekte fayda var

( Zuhair Murad )

Fiyonk detaylar

Düğününüzde tek odağın siz olduğundan emin olmak istiyorsanız, dramatik detaylara güvenin. Bu tasarımdaki gibi dev fiyonklar istediğiniz etkiyi yaratacaktır.

( Viktor&Rolf )

Modern ve romantik

Sofia Richie’nin Chanel tarafından özel tasarlanan boyundan bağlı dantel işlemeli gelinliği, yere kadar uzanan kuyruğu ve duvağı ile ünlü isme modern romantik bir görünüm katmış. Chanel’in dantelin yanı sıra ufak taşlar kullanması da şıklığı artırıyor.

( Chanel )

Hareketli balon kollar

Çiçek desenli düz kesim bu gelinlik, büyük balon kollar ve pelerin havası veren uzun tül detayı ile dikkat çekici bir görünüm sunuyor.

( Monique Lhuillier )

Zerafetin simgesi: Saten

Barbara Palvin’in, Lorenzo Serafini tasarımı midi boy gelinliği, hafif göğüs dekolte yakası ile dikkat çekiyor. Elbisenin saten olması ise zarafetini bir üst seviyeye taşıyor. 

( Lorenzo Serafini ) 

İlgili Makaleler