22-28 Kasım Haftasında Şanslı Olan Burçlar

Aslan
Uzlaşmalara razı olmayın! Duygusal olarak önümüzdeki hafta sizi biraz yoracak olsa da istediğiniz elde etmenizi engellemeyecek. Güneş size bol enerji ve yaşamda bir neşe duygusu verirken, Mars’ın hareketleri sizi biraz kasvetli bir ruh haline itebilir. Bahsettiğimiz gezegen hareketleri önceliklerinizi incelemenize olanak sağlayabilir. Size kötü bir hafta gibi mi geliyor? Doğru değil! Mutluluk şu an sizin elinizde.

Yay
Ne istediğinizi ve daha da önemlisi istediklerinizi elde edebilmenin yollarını gayet iyi biliyorsunuz. Bu hafta Güneş ve Merkür sizin tarafınızda yer alacağından dolayı kendi fikirlerinizi topluluk önünde tanıtırken özgüvenli olabilirsiniz. Tüm bu koşuşturmacanın arasında mutlaka kendinize de zaman ayırmayı unutmayın.

Oğlak
Burcunuzdaki Venüs size inanılmaz bir çekicilik sağlarken aynı zamanda kendi yolunuza gitme cesaretini de elde etmenize olanak tanıyacak. Kendi yolunuzda giderken kimin sizi ne kadar desteklediğine şaşıracaksınız. Endişelenmenizi gerektirecek bir şey yok, bu hafta sizin haftanız!

İlgili Makaleler