Tiffany & Co., yeni tatil kampanyasında Anya Taylor-Joy ile aşkın en değerli armağan olduğu hikayenin yeni bölümünü sunuyor

6 Kasım 2025
Tiffany & Co., yeni tatil kampanyasında Anya Taylor-Joy ile aşkın en değerli armağan olduğu hikayenin yeni bölümünü sunuyor

Tiffany & Co., Love Is a Gift (Aşk Bir Armağandır) başlığını taşıyan yeni tatil kampanyasını, global marka elçisi Anya Taylor-Joy’un başrolüyle sunuyor. 

Los Angeles’ta çekilen kampanya, yönetmen Jonas Lindstroem imzalı bir ana film ve Carlijn Jacobs tarafından çekilen görsellerle tatil sezonuna sinematik bir zarafet katıyor.

Tiffany & Co.’nun doğduğu şehir New York City’den başlayan hikâyede, Anya Taylor-Joy; Londra, Tokyo ve yeniden New York’a uzanan bir yolculuğa çıkıyor. Bu yolculuk boyunca Tiffany Blue Box’ın paylaşıldığı özel anlarda, aşk tüm yönleriyle kutlanıyor. Kampanyanın merkezinde yer alan “Love Is a Gift” teması, Tiffany & Co.’nun olağanüstü armağanlarla duyguları ifade etme konusundaki öncü konumunu pekiştiriyor. Bu duygu, Anya’nın üzerinde yer alan Tiffany Icons koleksiyonundan HardWear, Lock, T ve Knot tasarımlarında hayat buluyor. 

Kampanyada Anya, kampanyanın merkezi motifi olan beyaz saten kurdeleyi bir Tiffany Blue Box’ın etrafından çözerken, yeni Bird on a Rock koleksiyonundan tasarımları da üzerinde taşıyor. Kurdele, Anya’yı dünyayı dolaştırarak romantizmden aileye ve kendine duyulan sevgiye uzanan; aşkın farklı yüzlerini keşfettiği bir yolculuğa çıkarıyor.

Kampanya başladığı yerde sona eriyor New York City’nin karla kaplı sokaklarında, The Landmark’ın kapılarında. Anya’nın sesiyle son bulan anlatı şu sözlerle bitiyor: “Ve ister bir başkasıyla ister kendimizle paylaşılsın, aşk her yönüyle en değerli armağandır.”

Daha Fazla İçerik

Sokak stiline sızan bir korunma estetiği: Maskeler Sokak stiline sızan bir korunma estetiği: Maskeler

Sokak stiline sızan bir korunma estetiği: Maskeler

Günlük stilin içine sızan maskeler ilk bakışta teatral, hatta biraz provokatif görünebilir.
Hailey Bieber, Limontini ile aslında “Pucci yazı”nı başlattı Hailey Bieber, Limontini ile aslında “Pucci yazı”nı başlattı

Hailey Bieber, Limontini ile aslında “Pucci yazı”nı başlattı

Hailey Bieber, Limon sarısı Pucci takımıyla “Butter yellow eskidi, artık Lemontini zamanı” mesajını verdi ancak arka planda yaptığı şey çok daha ikonikti: Pucci yazını başlatmak!