Sephora Best Skin Ever Serisiyle Kusursuz Doğallık

Stres, yorgunluk ve hava kirliliği çoğu zaman cildinizde istenmeyen etkiler yaratıyor. Doğal makyaj görünümlerinin hiç olmadığı kadar trend olduğu bu dönemlerde seçtiğiniz ürünlerin aynı zamanda cildinizi düşünüyor olması çok önemli. 

Eğer siz de cildinizde ve makyajınızda kusursuz doğallığı arayanlardansanız Sephora Collection’ın Best Skin Ever serisini keşfetmenizin tam zamanı! 

Sephora Collection ailesinin Best Skin Ever serisinde yer alan yeni nesil fondöten ve kapatıcılar, şehrin kirli havasına karşı koruma sağlarken cildin 12 saat boyunca nemi hapsetmesine de yardımcı oluyor. Tüm cilt tiplerine uygun olma özelliği taşıyan koleksiyon, stres ve yorgunluk belirtilerinin azalmasını içeriğindeki hyalüronik asit ve deniz yosunu özleriyle sağlıyor. Makyaj uygulamasının vazgeçilmez bir parçası olan fırçaların da yer aldığı serinin amacı makyajı eğlenceli ve pratik hale getirirken doğallıktan ödün vermemek. Sizce de harika değil mi? 
 

Sevilen dinamik ve genç yıldız İpek Filiz Yazıcı’nın da favorisi olan bu koleksiyondaki yeni nesil fondöten ve kapatıcılarla günden güne cildinizdeki farkı hissedeceksiniz. 
İpek Filiz Yazıcı’nın kullandığı tonlar: Fondöten 14P & Kapatıcı T06
 

Cildinin nem dengesini korumaya kim özen göstermez ki? Sephora Collection Best Skin Ever serisi hem ciltteki doğal duruşu hem de 12 saat boyunca nemin cildinize hapsedilmesini sağlayan içeriğiyle Christina Elif Boboc’un da kalbini çaldı! 
Cristina Elif Boboc’un kullandığı tonlar: Fondöten 10N & Kapatıcı T08
 

Yoğun ve uzun günlerde cildinin ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteren Sitare Akbaş da Best Skin Ever serisinin yoğun nemlendirme etkisini ve doğal duruşunu çok seviyor. 
Sitare Akbaş’ın kullandığı tonlar: Fondöten 17.5N & Kapatıcı T22

Sephora Collection Best Skin Ever Serisini Tüm Detaylarıyla Keşfedin
Best Skin Ever Fondöten 

Kusursuz doğallıkta bir makyaj için bu fondöten, cildi yormadan 12 saate kadar nem etkisi vaad ediyor. Stres ve yorgunluk izlerinin azalmasını desteklerken uzun süreli kalıcılığı ve ayarlanabilir kapatıcılığı sayesinde ciltle bütünleşiyor. Tüm cilt tipleri için uygun olan ürün, her cilt tonuna özel 20 renk seçeneği sunuyor. Fondöten, yüzde 30 oranında geri dönüştürülmüş cam şişeden üretiliyor.

New Classic Fondöten Fırçaşı

Fondötenin eşit bir şekilde uygulanmasına yardımcı olmak için özel olarak tasarlanan fırça, fondöntenin cilt üzerinde ağırlık yapmasının önüne geçiyor.

Best Skin Ever Kapatıcı

Gün boyu kalıcılık sağlayan ürün, doğal bir bitiş sunarken koyu halkaların etkili şekilde kapatılmasına yardımcı oluyor. Kirlilik karşıtı yosun özleri ve hyalüronik asitle zenginleştirilen formülüyle cildi 12 saat nemlendirmeye destek veriyor.

New Classic Kapatıcı Fırçası

Cilt üzerinde çeşitli sebeplerle oluşan lekelerin kapatılması için tasarlanan fırça, cilt dokusuyla uyum içerisinde çalışarak fırça izine neden olmuyor. 

Siz de bu muhteşem seriyi hemen Sephora mağazalarında, sephora.com.tr’de ve Sephora mobil uygulamasında keşfedin, üstelik 119 TL’den başlayan fiyatlarla!

İlgili Makaleler