Aleyna Solaker Karantina Günlerini Nasıl Geçiriyor?

En çok hangi sanatçı ya da şarkıları dinlediniz?
Belli bir isme takılmadan her tarzda müzik dinliyorum. Ama özellikle mutfaktaysam internetten DJ performanslarını açıp dinlemeyi seviyorum.

Zamanınızı ağırlıklı olarak neler yaparak geçirdiniz?
Tabii ki hayatımın vazgeçilmezi olan puzzle’larımı yapmaya devam ettim. Bir de yemek yapmayı öğrendim, mutfaktan neredeyse hiç çıkmıyorum.

Hangi dizi/filmleri izlediniz?
Çok fazla izledim. La Casa De Papel’in yeni sezonunu geldiği gün bitirdim. Bir de eskilerden How I Met Your Mother’a başladım. Hiç izlememiştim, ne kadar güzel bir diziymiş!

Sosyal medyada en fazla hangi uygulamayı kullandınız?
Scrabble gibi birkaç oyuna başladım. Bir de alışveriş sitelerine çok bakıyorum.

Bu süreçte kendinizle ilgili neler keşfettiniz?
Aslında evimde kendimle vakit geçirmekten çok keyif alan biriydim. Ama bu kadar uzun süre tek kalınca anladım ki yalnızlık bana göre değilmiş.

En çok nereye gitmeyi ve ne yapmayı özlediniz?
Ailemi ve arkadaşlarımı çok özledim. Tabii ki onlarla birlikte gittiğimiz her yeri ve yaptığımız her şeyi de… Bir de kuaförümü!

Dünya sizce bu süreçte neler öğrendi, nasıl dersler çıkaracak?
Yepyeni bir dünya düzenine geçtik aslında. Bu yeni düzeni kabullenip hayatlarımızı buna göre yeniden organize etmemiz gerekiyor. Bazılarımız çabuk adapte olacak, bazıları hala kabullenmiyor. “İnsanlar öğrendi,” demek isterdim ama virüs gittiği an herkes eski hayatını yaşamaya devam edecek. Umarım öyle olmaz.

Bu dönemi bir kelime ile anlatsanız ne olurdu?
Yenilenme.
 

RÖPORTAJ EYLÜL SOLAKOĞLU, STYLING NAZLI KAYRAN, FOTOĞRAF FIRAT KOÇAK 

İlgili Makaleler