Anneler Günü için Hediye Önerileri

Bee Goddess Anneler Günü Miras tılsımları, annelerimizin ışığına ışık katıyor. 
İlhamını; dünyanın ilk yerleşim merkezi Çatalhöyük’te, M.Ö 7500’ de doğmuş̧ “tanrıçaların tanrıçası” olarak bilinen Ana Tanrıça‘dan alan Bee Goddess, Miras Koleksiyonu ile yıllar boyunca en sevilen tılsımlarını Anneler Günü için yeniden yorumladı. Annelerimizin ruhunun ışıltısını yansıtan Miras koleksiyonunda, anneden çocuğa ve diğer nesillere aktarılan sevgi, güzellik, cesaret, zeka, umut, üretkenlik, şefkat ve zarafet ışıklarını ifade eden mücevherler yer alıyor. Bee Goddess Miras Koleksiyonu için seçilmiş 7 sembol ve özel tasarımları anne ve çocuğu arasındaki sonsuz sevgi bağını ebedileştirerek nesilden nesile büyüyen bir ışığa dönüştürüyor.

Bee Goddess Miras Koleksiyonu’nu Zorlu, Akmerkez, Akasya Alışveriş Merkezi, Fethiye Hillside, Bodrum Mandarin Oriental, Yalıkavak mağazalarında görebilir, Bee Goddess’ın Özel Mücevher Danışmanlığı hizmeti ile randevu alarak anneniz için en özel tılsım mücevherleri seçebilirsiniz.

LUIS BIEN’DEN EN GÜZEL ANNELERE ÖZEL İNDİRİM
Kozmetik dünyasının yeni nesil isimlerinden Luis Bien, Anneler günü  için sunduğu yüzde 50’ye varan indirimli ürünler kampanyasıyla en güzel hediyeyi annelerine almak isteyenleri luisbien.com’a bekliyor.

 

Anneler gününde annesini mutlu etmek isteyenler Luis Bien’de buluşuyor.  Bakımlı annelere birbirinden farklı cilt ve bakım ürünü fırsatı sunan Luis Bien anneler gününe özel % 50’ye varan indirim kampanyası ile tüm ürünlerini satışa sunuyor. Luis Bien ürünleri arasında; cilt bakımından, saç bakımına, diş bakım ürünlerine, parfümlere kadar bir çok çeşit bulunuyor.

Annelere En İçten Hediye Pandora’dan
Bu Anneler Günü’nde, annene olan sevgini Pandora’nın ışıltılı ve sembolik mücevherleriyle ifade et! Mükemmel hediyenin adresi Pandora’nın yeni Anneler Günü koleksiyonu, her zaman yanında olan annene teşekkür etmenin en güzel yolunu sunuyor.
Pandora’nın yeni koleksiyonunu, sevgiyi ve minnettarlığı temsil eden kalp, sonsuzluk ve aile ağacı gibi ikonik semboller oluşturuyor.“Melek Kanatları ve Anne Charm”ı ile “Kalp ve Yonca Charm”ı, zarif tasarım detaylarıyla ilgi odağı oluyor. 14 ayar altın aile ağacı motifi taşıyan “İki Renkli Aile Ağacı ve Kalp Sallantılı Charm” ise ışıltısıyla dikkat çekiyor. Koleksiyonun yıldızı ise, ortasında gerçek inciden aile ağacı işlemeli “Kafes işi Kalp ve Aile Ağacı Charm”. Charm’ları farklı şekillerde bir arada kullanmak isteyenler içinse, yeni “Pandora Moments Kalp O Kolye Ucu” muhteşem bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor.

Pandora’nın Kreatif Direktörleri Francesco Terzo ve A. Filippo Ficarelli; “Bu sezonun tasarımları, tıpkı onları takan anneler gibi çok yönlü ve biricik. Her bir mücevher, annelerin kendilerini şık, güzel ve değerli hissetmeleri için tasarlandı.”
Benzersiz el işçiliğiyle tamamlanan mücevherler, duygularını ifade edebileceğin harika hediye seçenekleri sunuyor. Bu Anneler Günü’nde, annene duyduğun sevgi ve minneti Pandora ile göster.

 
 

İlgili Makaleler