Antalya’da Ekim Bir Başkadır

Antalya’nın ılıman iklimi denize girme olanağı verirken, keyifli doğa yürüyüşleri, tarih gezileri ile kışa enerji depolayarak girmeniz için tüm fırsatları yaratıyor. 

Tercihiniz ister Akdeniz’in kalbi Belek’te yeşilin her tonunu barındıran çam ormanlarının arasındaki gizli cennet Titanic Deluxe Golf Belek olsun, ister nadide kum zambağına ev sahipliği yapan kumsalıyla Akdeniz sahillerinin incisi Lara’daki Titanic Beach Lara, ister de Akdeniz Rivierası’nda yegane saray otel cazibesini yansıtan Titanic Mardan Palace olsun, bronzluk veren ılık güneşi, sakinlik veren dalga sesleri ile Antalya’nın en güzel dönemini yaşamaya ne dersiniz?

Titanic Hotels’in konforu, doğa ile içiçe spor yapma imkanı sunan spor alanları, ısıtmalı havuzları, akşam üstü kokteyleri, usta ellerden çıkmış enfes lezzetleri, dört dörtlük bir servis kalitesi tatil keyfinizi taçlandırıyor.
Sizi hayran bırakacak doğal güzellikleri ile Kurşunlu Şelalesi, Manavga Şelalesi, Köprülü Kanyon ya da sizi antik çağlara götüren Perge Antik Kenti, Dinler Bahçesi, Aspendos Tiyatrosu gezileri ile hem ruhunuzu hem de kültürünüzü besleyen bir tatil, Antalya’da seçkin ayrıcalıklarla  ile sizleri bekliyor.

Akdeniz’in ılık ve dingin atmosferini Antalya’nın tarihi ve doğal tüm güzellikleriyle Titanic Hotels  konforunda yaşayın.

İlgili Makaleler