Antioksidan Desteği

Selvi ağacı ve asma yapraklarının birleşimiyle tazelik hissi uyandıran Jo Malone Cypress & Grapevine Cologne Intense, ilhamını Babil’in Asma Bahçeleri’nden alıyor. Yoğun aromatik kokusuyla akşam saatlerinde tercih edilmesi gereken parfümün öne çıkan notlarında amber de bulunuyor.

Pro-retinol, C vitamini ve siyah üzüm çekirdeği özü ile zenginleştirilen Kiehl’s Youth Dose Eye Treatement düzenli kullanım sonunda ince çizgilerin, gözaltı torbalarının ve koyu halkaların görünümünü azaltıyor. Güneş ışınlarıyla temas ettiğinde cilt üzerinde lekelenme sorununa yol açabilen C vitamini içeren ürünü, gece bakım rutininizin bir parçası haline getirmenizi tavsiye ediyoruz

Üzümü, marka logosundan ilham kaynağına, her noktada kullanan Caudalie, tüm ürünlerini yine bu meyveden elde edilen içeriklerle üretiyor. Bizim favorimizse, yaz sezonunda cilt üzerinde ağırlık hissi yaratmadan cildi nemlendirip gözenekleri sıkılaştıran sprey formdaki Beauty Elixir. Yüzde 100 doğal ve bitkisel özlerle hazırlanan bu spreyi buzdolabında saklayarak daha ferahlatıcı bir özellik kazandırabilirsiniz. Makyaj sabitleyici olarak da kullanılabilen ürünü fondötenden sonra pudradan önce uygulayabilirsiniz.

Üzüm çekirdeği ekstresi ve susam yağı içeren vegan formüllü The Body Shop Grapeseed Glossing saç serumu, saçları pürüzsüzleştirerek daha yumuşak ve parlak hale getiriyor. Özellikle yaz aylarında deniz ve havuz sonrası kabaran saçları kontrol altına almak için kullanılabilir.

Omega 6 ve 9 bakımından zengin üzüm çekirdeği yağı barındıran L’Occitane Verveine Body Lotion cildi besleyip nemlendiriyor. Kuru ve temiz cilde uygulanması gereken losyon aynı zamanda canlandırıcı etkisiyle bilinen mine çiçeği özleriyle hoş bir kokuya sahip.

Hazırlayan: Selin ÇATAY ERKMEN

 

 

İlgili Makaleler