Aslan Burcu İçin İdeal Kariyer

Doğum haritanız kendinizi daha iyi tanımanız için faydalı bir araç olmakla birlikte, astrolojik açıdan çalışma alanınızdaki güçlü yönlerinizi ortaya çıkarmak için de harika bir yoldur. Hayatı nadiren ciddiye alan ateş grubu burcu Aslan söz konusuysa, yaratıcılıklarını ifade edebilecekleri profesyonel bir ortam onun için en iyisidir. Bu cesur burç tutkudan beslenir. Dolayısıyla, Aslanlar için en iyi kariyer alanı eğlence sektörü ve sanattır.

Aslanlar zodyağın en dışa dönük ve etkileyici burçlarıdır. Rahat bir şekilde her şeyin merkezinde yer alırlar ve samimi olmak gerekirse tam da bunu isterler. Aslanların, yönetici gezegenlerinin enerji kaynağının Güneş olması sebebiyle, sanat ve eğlence dünyasının büyük isimleri haline gelebileceklerini de ekliyor. Jennifer Lopez’in başarısının ve enerjisinin altında kendisinin de bir Aslan burcu olmasının etkisi olduğunu söyleyebiliriz!

Aslan burcu değilseniz bile eğer çevrenizde bir Aslan varsa, bu burcun yaratıcı görüşünü sizin de paylaşmanız mümkün. Eğer kararlılık ve hırs duygularını yöneten Mars burcunuz Aslansa, sizin de bir yıldız ışığınız var demektir! Mars’ı Aslan olan kişiler merkezde olmaya, lider olmaya oldukça meyillidirler ancak yaptıkları işte özgür olmak onlar için önemlidir. Eğer kariyer evi olan onuncu evinizde Aslan burcu bulunuyorsa yaratıcı tarafınızı meslek hayatınızda açıkça gösterebilirsiniz demektir.

Aslan Burcunun Kariyer Uyumu

Aslan burcu ruhsal yönü yüksek ve tutkulu bir ateş grubu burcudur. Bu nedenle, yaşama arzularını besleyebilecekleri bir meslekte başarılı olacaklarını söylemek yanlış olmaz. Ateş grubu burçları güç ve enerjileri ile bilinirler. Aslanlar da sanat için gerekli olan cesaret ve özveriye sahiptirler. Aynı zamanda, coşkun duygularını ifade ederken ışıkların üzerinde olmasını, çevrenin dikkatini çekmeyi severler.

Aslanların tiyatro alanındaki yeteneğinin de gezegenlerden kaynaklı bir sebebi bulunuyor. Aslanlar ışık ve ısı saçan evrenimizin merkezi Güneş tarafından yönetiliyor. Astrolojide Güneş, yaşamı ve benlik bilincini temsil eder. Dolayısıyla, bir Aslan burcu için ortaya koyduğu işin kendisini yansıtması çok önemlidir. Yalnızca yaratıcılıklarını ifade etmek değil, aynı zamanda bunu dünyayla paylaşmak da isterler. Bu da onları eğlence dünyası için doğal bir yetenek yapar.

Yaratıcılık ve mutluluk Aslan burçları için önemli iki noktadır. Bu iki temayı karıştırmak, sanatsal ateş burçlarının yaratıcı yönlerini ortaya çıkararak sanat alanında bir eğitmen ya da bir sanat yönetmeni gibi başkalarının tutkularını destekleyecek bir meslek edinmeleri de mümkün kılar. Bu durum Aslanların sağlam, sabit bir burç olmalarından kaynaklanıyor. Bu yüzden, onlara sadık ve destekleyici olmak konusunda her zaman güvenebilirsiniz.

İster sahnede ister sahne arkasında olsun, Aslanlar sanatı hayata geçirme konusunda oldukça takıntılıdırlar. Kariyerleri, yeteneklerini sergilemelerine izin verdiği sürece doğuştan eğlenceli bir yapıya sahip Aslanlar oldukça tatmin edici bir iş hayatına sahip olurlar.

Bir dahaki sefer bir Aslan burcunun performansını izlemeye gittiğinizde ona çiçek götürdüğünüzden emin olun!

Yazı: Öykü Gönül
Kapak tasarımı: İpek Kumtepe

İlgili Makaleler