Aslan burcu kadınına dair bilmeniz gereken her şey

Genel durum ve Aşk Hayatı

Burcun kadını bazı yönlerden erkeğe benzemekle beraber burcun erkeğindeki hataları affedebilme yeteneği burcun kadınına çok az verilmiştir. Arkadaşlarına daha toleranslı olabilen aslan burcu kadını partnerinden yalan duyduğunda çok sarsılır ve bir daha güvenemez. Kendisi mümkün olduğunca açık sözlü davrandığı için aynı davranışı bekler ve karşılaşamazsa ilişki bir süre sonra illa ki bitecektir çünkü bu hasarı tamir edemez.
Sevgi dolu ve neşeli davranışlarıyla bilinen bu kadın aynı zamanda bir o kadar depresif ve mutsuzdur. Her mutluluğun altından kusurlar çıkarır ve durağanlığı sevmeyen yapısı nedeniyle çevresinde sürekli bir şekilde olay çıkarıp neşelenir. Kendine eziyet etmeye çok yatkın olan Aslan burcu kadınları sevdiklerinin bir sıkıntısı varken adeta burcun simgesi gibi bir aslan olurken kendileri bir sıkıntıya düşünce kediye dönüşür ve mutsuzluğunu ifade yolları arar.

Her şeye “bir süre sonra bitecek” diye baktığından kendi kendini hırpalasa da istediği vakit tam bir sabır küpü olabilir. İlgilenilmekten aşırı haz alan ve beraber olduğu kişi tarafından sürekli olarak pohpohlanmaya ihtiyaç duyan bu kadını mutlu etmek ona gösterilen sevgiyle eşdeğerdir.

Çok dikkatli ve kıskanç olan aslan burcu kadını bunu belli etmenin biraz ötesine geçip, partnerini kısıtlamakta çözüm bulduğundan bununla ilgili sorunlar yaşar. Onun kıskançlık hesabı tek kişiyle değildir, öfkesini hem partnerine hem de şüphelendiği kişiye yansıtacaktır. Daha sonra pişman olacağını bilse de kendini tutamaz. Bu nedenle bu huyu başına çok iş açar.

Fazla dramatik davranmaya eğilimli olduğundan çevresinde istediği ilgiyi göremezse bu ihtiyacını çevresine oyunlar oynayarak giderir ancak öyle de bir denge tutturur ki onu sevmekten kimse kendini alamaz. Her zaman onun derdine daha fazla ilgi gösterilmeli ve etrafta kimse yokmuş gibi davranılmalıdır çünkü sinirlenip de konuşmaya başladığı vakit kimse ondan üste çıkamaz. Öfkesi şiddete kadar ilerleyebilir.

Ateşli ve seksi olan aslan burcu kadınlarının hayranı, talibi çoktur ama o kolay kolay kimseyi beğenmez. Beğendiği kişilere de genellikle kimse anlam veremez. Övünmekten hoşlandığı için sevgilisinden sık sık bahsedecek, onun iyi yanlarını herkes duysun diye mücadele edecektir. Ama eğer ilişkisine güvenmiyorsa bunu yapmaz. Ayrıca aşık olduğu zaman biraz kurnaz davranmaya eğilimlidir, bir şekilde istediği ilgiyi elde etmek için oyunlar oynayacaktır.

Aynı oyunları özel yaşamında, baskın cinsel hayatında da oynar. Cilveli, nazlı, şımarık ve sıcaktır. Hayal gücü geniş olduğundan renkli bir cinsel yaşamı vardır.

Hediye almaktan hoşlanır. Özellikle takılara ve parıldayan şeylere ilgi duyar, ışıklı bir oyuncak bile onun için mükemmel olabilir çünkü dikkat çekici her şey onu mutlu eder. Çocuksu bir yanı hep var olduğundan orda her zaman bir yer bulabilirsiniz. Evini de bir oyun alanı gibi düzenleyecek ve muhtemel ki büyükler için olan oyunlardan alacak, arkadaşlarını çağırıp evde oyun oynayacaktır.

Sadık, cömert, neşeli, eli becerikli olan bu kadın müthiş bir anne olur çünkü çok derin bir sevgisi vardır. Çocuklarına dünyadaki en değerli mücevherler gibi davranacaktır. O her zaman sıcak ve güzel bir yuvanın, başarılı eş ve çocukların hayalini kurar. Bu nedenle ailesi için sürekli çabalar. Kardeşleri de hayatta değer verdiği nadide varlıklardır ve kavga bile etse bir gün kardeşine bir şey olursa çılgına döner, tüm dünyayı karşısına alabilir.

Sinirlendiği zaman korkulması gereken ender Zodyak kadınlarındandır zira daha evvel de belirttiğim gibi şiddet gösterebilir, ona zarar veren her şeye karşı aslan gibi ölümüne mücadele verecektir.

İş hayatı

Aslan burcu kadını lüks yaşamayı sevdiğinden paraya da bu amaçla ihtiyaç duyar. Gösterişlidir, iyi markalardan giyinmek, iyi yerlerde yemek ister. Bu nedenle çok çalışacaktır, onun için genellikle işin niteliği değil kazanacağı para önemlidir. O zaman tüm dertleri çekmeyi göze alacaktır. Yalnız iş konusunda bir sıkıntısı vardır, eşinden çok kazanırsa ezmeye eğilimlidir, zira yaptığı yardımların, kazandığı paranın ve kalan her şeyin bilinmesinden hoşnut olur. Kendinden az kazananlara da yüksekten bakmaya eğilimlidir ancak bir tanıdığının pataya ihtiyacı varsa ona borç da verecektir. Sakınmaz. Pek çok işi yapabilen aslan burcu kadını çalışmayıp evde kendi aktivitelerine zaman ayırma fırsatı bulursa daha mutlu olacaktır çünkü çalışırken bir aile kurması zordur. Çok fazla yorulur, hırslıdır ve iş hayatının hırsları altında ezilmek ona ağır gelir.

Sosyal hayat

Aslan burcu kadını da bulunduğu ortamda önemsenmek ve hayranları tarafından pohpohlanmak isteyecektir ve tıpkı erkeği gibi çok misafir ağırlayacak, arkadaşlarıyla dışarı çıkacak, dans edip eğlenecektir. Çevresi geniştir ancak sürekli görüştüğü arkadaşları azdır ve sevgisinde sınırlıdır. Zaman zaman acımasız davranabilen bu kadın sinirlendiğinde arkadaşlarını tek seferde silebilir, haklarında dedikodu yapabilir. Bu nedenle kötü ün yapabilir. Ancak şirin ve cana yakın davranışlarıyla onu da kapatmayı becerecektir. Arkadaşlarıyla tatlı tartışmaları olur ve onları da kıskanır. Kıskandığı kişiden uzaklaşır ta ki yeniden ilgi göreceği güne kadar. Arkadaşları onu çok severler ve o da her zaman onların yanında olacaktır.

(bu özelliklerin hepsi görülebileceği gibi bir kimsede bu özelliklerin çoğu görülmeyebilir. Unutulmamalıdır ki kişinin Yükselen burcu oldukça önemlidir ve doğum haritasındaki yerleşimler de karakter konusunda belirleyicidir. Bunlar akıldan çıkarılmamalıdır)

Kapak Görseli: İpek Kumtepe

İlgili Makaleler