B3 Vitamini İçeren Ürünler Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

HYPOALLERGENIC TONIC
Cilt problemlerinin başlıca sebeplerinden biri olan sebum fazlalığını düzenleyen tonik melanin sentezini de engelleyerek daha parlak  ve lekesiz bir cilt tonu sunuyor. Gün içerisinde cildin kaybettiği nem oranını azaltmak için cilt bariyerini güçlendiren ürün gözenerek görünümünü de düzenliyor.
ONE THING - Niacinamide %10 150 ml | SİMYAMİ
One Thing 
Niacinamide %10 tonik
 


MOISTURISING TONER
Kuru ciltler için özel olarak hazırlanan formülüyle cilde nem depolayan Environ Skin EssentiA, ton eşitsizliklerini düzenlemeye de destek oluyor. Temiz cilde sabah, akşam pamuk yardımıyla uygulanan nemlendirici tonik, aynı zamanda cildi aydınlatıyor.
Environ - Botanical Infused 200 ml Nemlendirici Tonik -
Environ Skin EssentiA Botanical Infused nemlendirici tonik
 


REPLENISHING CREAM WASH
Shea yağı ve gliserinle nemi depolamaya yarayan La Roche Posay Lipikar Syndet AP+, kremsi bir yüz temizleyici. Sabunsuz, parabensiz ve parfümsüz formülüyle hassas ciltlerin dahi kullanabildiği bir ürün. İçeriğindeki B3 vitaminiyle cilt bariyerini güçlendirip epidermisi yeniliyor. 

Lipikar Syndet AP+ Vücut Yıkama Jeli | La Roche Posay

La Roche Posay Lipikar Syndet AP+ yüz temizleyici
 


DEPUFFING EYE CREAM
Aktif içerikleri arasında C ve B vitamini bulunduran Origins Ginzing Eye Cream To Brighten and Depuff, koyu halka görünümünü ortadan kaldırırken formülündeki kafeinle daha aydınlık bir göz altı görünümü kazandırıyor. Ürünün iki farklı tonu bulunuyor. Original/Cool açık orta tenlilere hitap ederken Warm orta-koyu cilt tonlarına uyum sağlıyor.

GinZing™ Vitamin C & Niacinamide Eye Cream To Brighten And Depuff | Origins
Origins Ginzing Eye Cream To Brighten and Depuff
 


CORRECTING HAND CREAM
Kışın, soğuk havaların en çok etkilediği bölgelerin başında ellerimiz geliyor. B3 vitamini içeriğiyle ellere yoğun bir şekilde nem depolayan Caudalie Vinoperfect el kremi, aynı zamanda leke görünümünü de ortadan kaldııyor. Karpuz, nane ve portakal ağacı yaprağıyla aromaterapik bir bakım sunan ürün yağlı bir his bırakmıyor. 

Vinoperfect Leke Karşıtı El Bakım Kremi | CAUDALIE® - Caudalie
Caudalie Vinoperfect el kremi
 


NIACINAMIDE SERUM
B3 vitamininin yatıştırıcı etkisiyle ciltte çevresel faktörlere bağlı olarak oluşan gerginliği azaltan The Inkey List Niacinamide, tüm cilt tiplerine uygun yapısıyla radarımızda. Yüzde bir hyalüronik asit de içeren serum, fazla sebumun dengelenmesine ve ciltte oluşan kızarıklıkların giderilmesine yardımcı oluyor. 

The Inkey List Niacinamide Serum 30ml 483460 | Sephora

HAZIRLAYAN: Selin Çatay Erkmen

 

İlgili Makaleler