Babalar Günü Hediyenizi Seçtiniz Mi?

20 Haziran Pazar günü kutlamaya hazırlandığımız Babalar Günü için geri sayım başladı! Her sene bugünlerde hayatımızdaki en öneli kişilerden birisi olan babalarımız için eşsiz bir hediye arayışına giriyoruz. Onlara kendilerini daha iyi ve güçlü hissettirecek, onları mutlu edecek, sevgimizi yansıtacak bir hediye seçebilmek her zaman sanıldığı kadar kolay olmayabiliyor. İşte bu yüzden sizin için kendi zamansız favorilerimizi bir araya getirdik! 

Konu koku olduğunda her erkeğin özel bir imza parfümü olmasının ne kadar havalı olduğunu tahmin edersiniz. Notaların karakterle uyumu kadar kendi içinde doğayla uyum sağlaması da o kokunun sizin teninize yakışmasını sağlamak için göz önünde bulundurulması gereken önemli bir nokta. 

Bvlgari Man Babalara Elementlerin Yaşama Gücünü Sunuyor
İtalyan moda evinin imzasını taşıyan her işte olduğu gibi bu parfüm serisinde de ihtişam ve güç göze çarpıyor. Bununla birlikte her bir notanın yansıttığı modern duruş, günümüz erkeğine kılavuzluk ediyor. 

Hava: Bvlgari Man Glacial Essence 
Bvlgari Man ailesine yeni katılan hava elementinden ilham alan bu koku, babanızın parfüm çekmecesine taze bir nefes aldıracak. Bvlgari en saf ve en temiz havayı yakalamak için dünyanın en yüksek zirvelerinden birine tırmanıyor. Bvlgari Man Glacial Essence ise zirvedeki değişim rüzgarını yansıtıyor. 

“Erkekler için karlı dağların kontrol edilemez büyüklüğünü yakalarken ışıltılı bir tazelik yayan ve dipsiz ihtişam hissiyatı veren bir koku.”

Hayat beklenmedik anlarla dolu, gün ne getirirse getirsin daha yüksek bir zirveye ulaşmak için ihtiyacınız olan her şeye sahipsiniz. Çünkü dünyanın en tepesinde, en destansı görüş sizi bekliyor ve burada kendi büyüklüğünüzü en açık şekilde görülebilirsiniz. Bvlgari Man Glacial Essence ile fethettiğiniz aslında dağ değil, sizsiniz. Böylesine güçlü ve buzun sağladığı ferahlık hissini adeta koku diline tercüme eden bu parfümün ışıltılı üst notalarının tazeliği, beklenmedik odunsu ve kuvvetli kalp notayı uyandırıyor, kristalize kuru yoğun ve iddialı tonlarda doruğa ulaşıyor.

Gizli tazeliğin tanımı olan üst notalarda Ardış esansı, Zencefil ekstresi ve Sardunya esansı yer alıyor. 
Aromatik ve yoğun orta nota Avustralya Sandal Ağacı esansı, Orris kökü ve Artemisa esansından oluşuyor. 
Karizmayı yansıtan dip nota ise Alaska Sedir Ağacı esansı, Clearwood ve Misk akoru bulunduruyor. 

Bvlgari Man Glacial Essense’ın Babalar Günü’ne özel olarak tasarlanan, sınırlı sayıdaki hediye setine göz atmak için tıklayın

Ateş: Bvlgari Man in Black
Siyahın cazibesi ve gizemi, Bvlgari’nin eşsiz dokunuşuyla buluştu. Baharatlı üst notaların yavaşça duyulara hitap ederek sıcak ambere karıştığı ve son olarak odunsu tütsü kokularıyla harmanlandığı bu parfüm, köklerini antik Roma tanrılarından alan modern erkeğin maskülen özünü yansıtıyor. 

Bvlgari’nin erkekler için tasarlanan cesur, lüks saatlerinden ilham alınarak yaratılan bu koku, kehribar ve derinin birleşmesi ile duyusal, son derece erkeksi bir koku olarak karşımıza çıkıyor. Bağımlılık yaratan Man in Black, ballı baharatlarla karıştırılarak kutsal ve şehvetli gücünü ortaya çıkarıyor. 

Sevilen ikonik koku Bvlgari Man In Black 60ml ve 100ml boyutlarının yanı sıra şimdi 150ml jumbo boyu ile karşımıza çıkıyor.


Bvlgari Man in Black’i daha detaylı keşfetmek için tıklayın
Bvlgari Man in Black özel setini satın almak için tıklayın

Toprak: Bvlgari Man Wood Essence 
Çevresi ile uyumlu, şehirli erkek için doğanın mükemmel enerjisini yakalayan marka, Bvlgari Man Wood Essence’ı sunar. Turunçgil ve baharatın ortaya çıkardığı harika kıvılcımdan beslenen Man Wood Essence İtalyan turunçgillerinin lezzetleriyle sizi Akdeniz’in canlı, ferah ve hareketli topraklarına davet ederken taze kişniş ile beklenmedik ateşli bir maceraya çıkarmaya hazırlanıyor. 


Sevilen parfüm Bvlgari Man Wood Essence 60ml ve 100ml boyutlarının yanı sıra şimdi 150ml jumbo boyu ile karşımıza çıkıyor.
Ayrıca sınırlı bir süre için satışta olan 100ml ve 15ml’nin birlikte bulunduğu özel seti ile hediye planı yapanlar için ideal!

Bvlgari Man Wood Essence’ı satın almak için tıklayın
Bvlgari Man Wood Essence Set’ini satın almak için tıklayın.

 

İlgili Makaleler