Bakımlı Ayakların Sırrı

  • Aveda Foot Relief nemlendirici krem: Arındırıcı meyve asitleri, jojoba ve Hint yağı içeren Aveda Foot Relief nemlendirici krem, yaz boyunca plajda kuruyan ayakları yumuşatıyor ve pürüzsüzleştiriyor. Formülündeki çay ağacı yağı sayesinde antibakteriyel etki de taşıyan krem organik sertifikalı.

 

  • Sephora Collection Lavantalı ayak maskesi: Pratik kullanımıyla radarımıza giren çorap maskeler, ayaklara 20 dakika gibi bir sürede maksimum nem sağlıyor. Sephora Collection Ayak Maskesi serisinde yer alan Lavantalı ayak maskesi içeriğindeki nane ve lavanta özü sayesinde yorgun ayakları yatıştırıyor ve canlandırıyor.

 

  • Yves Rocher Doğal Ponza Taşlı ayak peeling’i:  İçeriğinde doğal ponza taşı barındıran Yves Rocher ayak peeling’i, gözenekleri tahriş etmeden ayakları rahatlatıyor ve ölü derilerden arındırıyor. Haftada bir ya da iki kere dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanan bu peeling, lavantanın rahatlatıcı etkisini ve kayısı çekirdeği tozunun arındırıcı özelliğini bir arada bulunduruyor.

 

  • The Body Shop Peppermint Cooling ayak losyonu: The Body Shop’un ayaklar için özel olarak geliştirdiği Peppermint Cooling ayak losyonu ferahlatıcı serinliğini İngiliz nane esans yağından alıyor. Losyon her daim aktif olan ayaklarda canlandırıcı bir etki sağlıyor.

 

  • Scholl Velvet Smooth Express ayak törpüsü: Scholl Velvet Smooth Express ayak törpüsü çatlayan topuklar üzerinde etkili. Üç farklı sertlik ayarına sahip ürün baskıya duyarlı olduğu için fazla baskı uygulanması halinde duruyor, böylece cildi koruyor. Törpü kuru cilde uygulanıyor.

 

HAZIRLAYAN SELİN ÇATAY

 

İlgili Makaleler