Bee Goddess’ın Tılsım Mücevherleri Emily in Paris’te!

Ece Şirin imzalı Bee Goddess’ın tılsım mücevherleri bu sefer tüm dünyaya dört kıtada gösterilecek olan Emily In Paris dizisinde ışıldıyor.
 
Daha önce Cinderella filminin başrolü Camilla Caballo ile hayallerinin peşinden koşan kadının gücünü kutlayan Bee Goddess mücevherleri, Emily In Paris dizisi ile global işbirliklerine bir yenisini daha ekledi.  Hollywood’un ünlü kostüm tasarımcılarının radarına ilk defa Cinderella filminde Camilla Caballo için tasarladığı koleksiyon ile giren Ece Şirin, Emily In Paris dizisi için de özel bir davet ile 30 özel tasarımdan oluşan bir koleksiyon hazırladı. Bu koleksiyondaki tüm tasarımlar kendi gücünü ve ışığını üzerinde taşıyan kadınların hikayesini güçlendiren tılsımlar olarak öne çıkıyor.

 
Markanın kurucusu ve tasarımcısı Ece Şirin, kadını güçlendiren marka felsefesi ve evrensel tılsım mücevher tasarımları ile kendi destanını yazmak üzere, kahramanlık yolculuğuna çıkmış, kendine inanan ve hayallerinin peşinden giden tüm kadınları kendi ışığını keşfetmeye davet ediyor. Emily, modern zamanların güçlü kadın karakterini en iyi yansıtan kahramanlardan biri. Dizide güçlü temalar olarak ortaya çıkan bireysel ifadenin, sevginin, bilgeliğin ve cesaretin sembollerini bir araya getiren tılsımlı mücevherler tüm kadınları yeni maceralara davet ediyor.

İlgili Makaleler