Bella Hadid Depresyonu Hakkında Konuştu

Sosyal medyanın her zaman gerçeği yansıtmadığı su götürmez bir gerçek. Her ne kadar paylaşım yapmalara doyamasak da itiraf edelim, sadece mutlu olduğumuz zamanlarda paylaşım yapıyoruz. Bella Hadid geçtiğimiz günlerde paylaştığı fotoğraflarla düşünülenin aksine her zaman mutlu olmadığını açıkladı.

Günümüzün en büyük rol modellerinden olsa da unutmamak gerekir ki o da her insan gibi üzülebilir, eğlenebilir, heyecanlanabilir… 47 milyonu aşkın takipçisine Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda depresyondan dolayı derin acı çektiğini, son birkaç yıldır neredeyse her gün ağladığını söyledi.

“Tüm insanlar farklıdır, her insanın sunabileceği çok özel ve benzersiz bir şey vardır. Ve insanlar herkesin temelde aynı şekilde hissettiğini unutuyor: Kaybolmuş, kafası karışmış, neden burada olduklarından gerçekten emin değiller. Kusurlarımızda bir araya geleceğiz. Güvensizliğimizde, neşemizde, mutluluğumuzda doğal olarak kabul edin. “

“Sosyal medya gerçek değil. Mücadele eden herkes için, lütfen bunu unutmayın. Bazen duyman gereken tek şey yalnız olmadığındır. Yani benden sana, yalnız değilsin. Seni seviyorum, seni görüyorum ve seni duyuyorum.” Sözleriyle kendisiyle aynı durumu yaşayan herkesin yanında olduğunu hissettiren Bella Hadid, hiçbir şeyin sosyal medyada göründüğü kadar kolay olmadığını vurguladı.

İlgili Makaleler