Bella Hadid’den Pratik Makyaj Tüyoları

Son dönemlerde moda dünyasında adını sıkça duyduğumuz Bella Hadid, kusursuz fiziği, duru teni, farklı tarzı ve doğal güzelliği ile tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Defilelerin aranan yüzü Bella Hadid’in doğal güzellik sırlarını keşfetmeye ne dersiniz? Cevabınız evet ise önerilerimize göz atmalısınız!

  • Parlak Ruj

Bella Hadid’in en önemli makyaj sırlarının başında kullandığı parlak rujları geliyor. Günlük makyajını parlatıcı ile tamamlayan ünlü model, dudaklarını vurgulayan renkleri tercih ediyor.

Tom Ford – Lip Color Lipstick Narcotic Rouge 
Geniş renk seçeneği ile Tom Ford renk paleti, doğal dudak tonlarından, ateş kırmızılarına ve koyu kahverengilere uzanan geniş bir yelpaze sunuyor. Parlak ve doğal bir görünüm için ideal olan bu ürünü kullanarak, dudaklarınızda ikonik bir vurgu yaratabilirsiniz.


 

  • Kapatıcı

Dışarı çıkmadan önce göz altı kapatcısı kullanmayı ihmal etmediğini ve gün içinde ihtiyaç duyabileceği için kapatıcısını çantasında taşıdığını söyleyen Bella Hadid, cildin nefes almasını engellemeyen, doğal görünümü destekleyen bir kapatıcı kullanıyor.

Yves Saint Laurent – Touche Éclat Kapatıcı
Yves Saint Laurent Touche Éclat kapatıcının ışıltılı dokunuşuyla yüzünüzdeki tüm yorgunluk izlerini silebilir ve cildinize sağlıklı bir ışıltı kazandırabilirsiniz.


  • Aydınlatıcı

Kontur makyaj uygulamasını sevdiğini söyleyen ünlü model, hafif aydınlatıcılarla elmacık ve çene kemiklerini ortaya çıkarıyor, yüz hatlarını daha çekici hale getirebiliyor. 

Urban Decay – Aydınlatıcı
Bu kremsi aydınlatıcı ile kusurlarınızı azaltırken aynı zamanda aydınlık bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

  • Altın Rengi Far

Gözlerini öne çıkarmak için altın rengi farının vazgeçilmez olduğunu söyleyen Hadid, onu mat bej bir farla yumuşatıp, daha doğal görünüme getirerek günlük makyajına uyarlıyor.

Christian Dior – Coul 5 Couleurs Eyeshadow 5C Designer 718 Göz Farı
İçerisinde pek çok renk seçeneğini barındıran bu palet, size gölgeli göz makyajı yapmak için aradığınız fırsatı sunuyor.

Hazırlayan: Gizem Aysel

İlgili Makaleler