BFF: Aslı Bekiroğlu & Henry

Oyuncu Aslı Bekiroğlu köpeği Henry’i nasıl sahiplendiğini ve onun için yaptığı tercihleri anlatıyor.

Röportaj: Ceren Arseven

Hayvan dostlarınızı nasıl sahiplendiniz?

Annemlerin evinde kalan kedim Osman’ı apartman yanında bir kutuda kardeşleriyle bulmuştum. Henry’yi de ilk oğlum Barney vefat ettikten sonra bir dostum kapıma getirdi ve aşkımız başladı.

İsimlerini nasıl koydunuz?

Osman’ı gördüğüm anda suratına bakıp, “Osman Abi,” dedim. Henry de bizim mahallede gerek tavrı gerek havali tüyleriyle, asaleti ve şıklığıyla meşhur, o yüzden onun adi da King Henry’den geliyor. Ara ara Harun da diyoruz (gülüyor).

Küçükken köpeğiniz var mıydı?

Yoktu, keşke olsaydı. Annem her gün evi temizleyenlerden, o yüzden istemiyordu. Ama bir de şimdi görün, Henry de Henry. Ailenin kıymetlisi (gülüyor)


 



ASLI’NIN TERCİHLERİ

1. “Henrikom en çok top seviyor. Tenis topu favorisi. Evde ağzına alsa 40 dakikalık yürüyüşte bile ağzından bırakmaz. Obsesif bir tenisçi diyebiliriz.”

Karlie ikili tenis topu, evcilal.com.
 


“Henriko gezdirme kombinim fix. Altıma eşofman veya tayt, ayağıma da sneaker giyiyorum. Henry’mde mevsime uygun giyiniyor. Soğuk havalarda kürklü montunu, yağmurda yağmurluğunu, güneşli havalarda da kot veya deri ceket tercih ediyor. Onun da evde dolabı var.”

Oysho tayt, oysho.com
 


 

“Favorim Zee.dog boyun tasması. Hem su geçirmez hem de sapasağlam.”

     
 

Zee.dog tasma, popdog.pet.

 



 

New Balance sneaker, newbalance.com.tr
 


“Yatağı Trendyol’dan aldım, herkesin evinde görebileceğiz yeşil yumuşak yataktan var ama orada yatmıyor, yanımda ya da yerde yatıyor.”


Peggy Luna köpek yatağı, trendyol.com.

 

İlgili Makaleler