BFF: Leonetta Luciano Fendi & Ito

Fendi imparatorluğunun varisi ve “It Girl” Leonetta Luciano Fendi Köpeği Ito’yu nasıl sahiplendiğini ve birlikte çıktıkları yolculukları anlatıyor. 

Köpeğinizi nasıl sahiplendiniz? Adını nasıl koydunuz?

Adı Ito ama biz ona Fendito da diyoruz. Kardeşlerim ve ben onu 2019’un ekim ayında annemize gecikmiş bir doğum günü sürprizi olarak aldık. Onu her yere götürüyor musunuz? Ito’yu neredeyse her yere yanımda götürüyorum, birlikte sahilde, kırsalda ve karda vakit geçirdik. Moda haftalarına bile geliyor! Kelimenin tam anlamıyla benim gölgem ve beni her yerde takip etmeyi seviyor.

Nasıl bir köpek Ito?

Ito ve ben birbirimize çok benziyoruz, ikimiz de her şey konusunda çok meraklıyız.

Nelerden hoşlanıyor?

Ito inanılmaz derecede tatlı ve sevecen. Yalnız bırakılmaktan nefret eder ve her zaman etrafındaki insanlarla ya oynamayı ya da sarılmayı ister. Gündüz uyumayı çok seviyor!

   

 



LEONETTA’NIN TERCİHLERİ

“Tasmaya takılabilen yeni küçük çanta bu sezonun trendlerini yansıtıyor.”

 


Ürünler klasik tütün ve kahverengi versiyonuna ek olarak iki farklı siyah tonuna da sahip. Koleksiyonda ayrıca naylondan, çıkarılabilir ve yıkanabilir bir iç yastığı olan, iki farklı boyut ve renkte evcil hayvan yatağı da bulunuyor.
Fendi monogram-print dog bed
 


FF logo etiketi ile özelleştirilmiş metal bir plakaya sahip tasma iki farklı boyutta karşımıza çıkıyor.

monogram-print buckle dog collar | Fendi | Eraldo.com


Deri ve kumaştan oluşturulan koleksiyon, evcil hayvanları şık bir şekilde taşımak için gerekli temel ürünleri isim veya baş harfler ile kişiselleştirilecek etiketli bir Boston seyahat çantası ve üç farklı boyutta süslenmiş bir yaka barındırıyor.

Image 1 of Fendi monogram pattern clip-on leash Fendi FF logo-print dog coat

 

İlgili Makaleler