Bileğinizdeki Kişisel Asistan

Huawei yeni akıllı saati Watch GT 3 Pro’yu sundu. Yüksek çözünürlüklü ekran, geniş saat kadranı ve 7 güne varan pil ömrü ile radarımıza giren ürün, birçok farklı uygulama ile gününüzü yönetmenize destek sunuyor. 

Akıllı saatler hayatımızın vazgeçilmez bir parçası. Huawei, yeni akıllı saati Watch GT 3 Pro ile kişisel asistan görevi görüyor. Yeni arayüz tasarımı, kaliteli malzemeler, ultra net geniş ekran, yüksek çözünürlük ile tasarlanan akıllı saatin seramik ve titanyum modelleri bulunuyor. Giyilebilir cihazlarda ilk kez sunulan EKG analiziyle doğru kalp sağlığı ölçümü ve kan-oksijen oranı takibi sağlayan ürün, kullanıcıya özel egzersiz deneyimiyle de öne çıkıyor. Her akıllı telefon ile uyumlu olması sayesinde Android veya iOS ile kolayca senkronize olabiliyor. Ürünü dilerseniz herhangi bir telefona bağlamadan da kullanabilirsiniz. 

ÖZEL TASARIM
Dünyanın en dayanıklı ikinci malzemesi safir cam yüzey ile tasarlanan Huawei Watch GT 3 Pro, cilt dostu, kavisli arka kasası ile bilekte ağırlık yaratmıyor. Akıllı saatin seramik modeli, 1,32 inç AMOLED yüksek çözünürlüklü renkli ekran ile donatıldı, önceki sürümlerden daha fazla netlik sunarak tüm verilerin anında okunabilmesini sağlıyor. EKG düğmesi ile sağlık takibini kolaylaştırıyor. Seramik model ısıya ve korozyona dayanıklı. Altın kaplama fonksiyon düğmesi ve paslanmaz çelik çerçeveli seramik kasası ile zarafet ve stili bir arada sunuyor.

UZUN ÖMÜRLÜ PİL
Hızlı tükenen piller akıllı saatlerin kullanımını zorlaştırıyor. Huawei ise yeni Watch GT 3 Pro ile uzun soluklu pil ömrü sunuyor. Seramik model yedi güne varan pil ömrü ile dikkat çekiyor. Akıllı saatlerin bir başka öne çıkan özelliği ise hızlı ve kablosuz şarj desteği. 10 dakika şarj ile 24 saatlik bir kullanım deneyemi yaşamanız mümkün. 

            

SAĞLIK TAKİBİ
Bir akıllı saatın ana işlevlerinden biri 7/24 sağlık takibi yapmaktır. Huawei Watch GT 3 Pro geliştirilmiş ve daha doğru sağlık ölçümleri yapabilen özellikleriyle birlikte geliyor. Elektrokardiyogram (EKG) işlevi bunlardan biri. Huawei’nin yüksek performanslı EKG sensör modülü sayesinde gerçek zamanlı bir EKG ölçümü ve çok daha fazlası hakkında bilgi alınabiliyor. Ayrıca Huawei Watch GT 3 Pro, SpO2 (kanda bulunan oksijenin oranı) izlemeyi sağlayan Huawei TruSeen 5.0+’ı destekleyerek kullanıcıların oksijen seviyesini istediği zaman ölçmesine olanak tanıyor. Huawei Watch GT 3 Pro, genel sağlığınızı izlemenize yardımcı olacak bir dizi başka sağlık özelliğine de sahip. TruSleep 2.0 ile kullanıcının uykusunu rahatsız etmeden uyku aşaması izleme, gerçek zamanlı kalp atış hızı izleme, uykuda solunum izleme ve uyku kalitesi değerlendirme işlemlerini gerçekleştiren bu akıllı saat, aynı zamanda adet döngü takibi sağlayan ve önceden hatırlatıcı bildirimler gönderen bir yönetim işlevine de sahip. Huawei Watch GT 3 Pro, aslında yanınızdan hiç ayırmak istemeyeceğiniz kapsamlı bir Sağlık Asistanı. Kişiselleştirilmiş ayarlar aracılığıyla, kullanıcılar sağlık sorunları, günlük su alımı, ilaç hatırlatıcıları, günlük farkındalık, erken uyku hatırlatıcısı veya egzersiz hacmi hakkında düzenli bilgiler alabiliyorlar. Sağlıklı Yaşam Yoncası özelliği ile Huawei Watch GT 3 Pro, kullanıcıların yoğun yaşam tarzlarına rağmen iyi ve sağlıklı yaşam alışkanlıkları geliştirmelerini sağlamak için hatırlatıcılar da gönderiyor

                                         

SERBEST DALIŞ MODU
Suya dayanıklı tasarımıyla artırılmış su direnci sağlayan Huawei Watch GT 3 Pro, 200 tür su basıncı testinden geçtikten sonra EN 13319 mühendislik standardına uygunluğu kanıtlanarak 30 metre derinliğe kadar serbest dalışı destekleyebilen suya dayanıklılık performansına sahip. Gerçek zamanlı dalış bilgileri sağlayan ve serbest dalışı öğrenen herkes için son derece yararlı olan yeni bir Serbest Dalış Modu eklenen saat, özelleştirilebilir tablolara sahip nefes tutma eğitimi özelliği, kullanıcılara nefes tutma yeteneklerini geliştirmek için kişisel eğitim asistanı gibi yardımcı oluyor.

PROFESYONEL ANTRENMAN PARTNERİ
Huawei Watch GT 3 Pro Serisi’nin 100’den fazla egzersiz modu arasında akıllı koşu planlama özelliği de var. Kullanıcının performans hedefleriyle birlikte fiziksel ve koşu geçmişine dayalı kişisel bir koşu planı oluşturmaya yardımcı oluyor. Koşucu ile birlikte gelişen profesyonel tavsiyeler sunmak için hız, kalp atış hızı, mesafe ve daha fazlası gibi verileri değerlendirerek, bu verileri Huawei AppGallery ve AppStore’dan indirebileceğiniz Huawei Sağlık uygulamasıyla senkronize ediyor. Diğer egzersiz modları, golf, dalış, kros kayağı gibi premium sporların yanı sıra serbest antrenmanlar sayesinde kullanıcılara oldukça fazla çeşitlilik sunar. Bu nedenle, ne yaparsanız yapın, Huawei Watch GT 3 Pro her zaman size ayak uydurabiliyor. Bluetooth müzik çalmanın yanı sıra geniş depolama alanı sayesinde antrenman çalma listenizi Android telefonunuz üzerinden müziği yükleyerek istediğiniz zaman dinleyebilirsiniz. Akıllı saat ayrıca kullanıcıların antrenmanlarını Huawei Sağlık Uygulaması aracılığıyla arkadaşlarıyla paylaşmalarına ve onları katılmaya davet etmelerine de olanak tanıyor

İlgili Makaleler