Blake Lively Ryan Reynolds’ın Futbol Takımı Satın Alma Kararından Memnun Değil

Ryan Reynolds kısa bir süre önce eşi Blake Lively ile bir anlaşmazlığa düştü ve bunun sebebi Reynolds’ın her zamanki muziplikleri değildi. Jimmy Kimmel Live! talk show’una katılan oyuncu ve onun Welcome to Wrexham’daki partneri Rob McElhenney “gözden düşmüş” bir futbol takımını satın aldıklarını duyurdular. Reynolds’ın, eşinin onayından geçirmediği Galler’in en eski futbol takımı Wrexham AFC’ye hissedar olma kararı Ryan & Rob ikilisinin yakın arkadaş olmasını sağladı!

“Bu akıl almaz fikrin duyulduğu zamanı hatırlıyorum. Blake’i gördüğümü ve ‘Sana gerçekten çok kötü haberlerim var.’ dediğimi hatırlıyorum.” diyor Ryan Reynolds. Şu anda Galler’de Ulusal Lig’de yedinci sırada yer alan bir futbol takımının yarısını satın almış olabileceğini söylediğinde eşi Lively’nin yanıtının “Hiç iyi değil.” şeklinde olduğunu anlatıyor.

Reynolds, “Hala üzerinde çalışıyoruz.” diyerek şaka yapıyor ancak oyuncu, kararından hiç pişman değil. Aynı zamanda, McElhenney’yi “en iyi iş ortağı” olarak nitelendiriyor.

Wrexham AFC’yi satın aldıktan sonra iki aktör, projeleri hakkında bir belgesel dizi çekme kararı aldılar. “Welcome to Wrexham” adlı program bu ay gösterilmeye başlanacak. Belgesel, FX kanalında yayınlanacak ve mücadelesine devam eden bu futbol takımı ile takımın başındaki ikiliyi konu alacak, gerçek hayatta Ted Lasso!

Reynolds ve McElhenney tarihin en eski üç profesyonel futbol takımından biri olan Wrexham AFC’nin hisselerini ilk satın aldıklarında yaptıkları ortak açıklamada, uzun ve hikayesi olan bir tarihe sahip bu takımı satın almanın ikisi için de çok özel olduğunu dile getiriyorlar ve “Takımın oyuncuları, tüm çalışanları, taraftarlar ve yerel halk ile birlikte takımın imajını olumlu yönde değiştirip git gide artan seyircinin önünde ve yenilenmiş bir stadyumda takımı güçlendirerek Avrupa Futbol Ligi’ne geri döndürme hedefimizin peşinden gidebiliriz.” diye ekliyorlar.

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler