Bodo’nun Benzersiz Hediyeleri ile Sevdiklerinizi Şaşırtın!

Kendi yaşantınızda herhangi bir konuda, benzersizliği yakalamaya çalıştığınız oldu mu? Muhtemelen çoğunuzun olmuştur çünkü bu, biz insanların doğasında var. En basit örnekle, farklı giysileri bir araya getirip kendinize özgü kombinler yapmayı bile olsa denemişsinizdir. Zamanın hızla akıp giderken vaktinizi, sıradanlıkla doldurmaktan kaçınıyor, yeni heyecanlar, yeni tutkular, iyi hissettirecek yeni umutlar arıyorsanız sevdiklerinize vermek istediğiniz hediyelerin de benzersiz olmasına dikkat ediyor olmalısınız. O halde bir platform düşünün, hediye olarak sevdiklerinize yaşanılacak anlar armağan edebilirsiniz hem de hepsi bambaşka alanlardan, bambaşka firmalardan, bambaşka zevklerden ancak aynı olguya bağlı, ‘’Deneyim’’. Bizler farkında bile olmadan hergün yeni deneyimler yaşıyoruz zaten bu yaşamın tümü, fakat akıllıca hareket ederek ne yaşayacağımıza, ne öğreneceğimize kendimiz karar versek çok daha eğlenceli olmaz mı? Bodo,hem kendimize hem de sevdiğimiz tüm insanlara, oldukça şık sunumlarla iletebileceğimiz deneyim hediye konseptini geliştirdi ve uzun yıllardır binlerce insanla paylaştı. Şimdi bodo’yu keşfetme şansı sizin! 

 

Bodo – Erkeğe deneyim hediyeleri

Babanız, sevgiliniz, eşiniz, erkek kardeşiniz, oğlunuz, erkek arkadaşınızdan tutun da öğretmeninize kadar çevrenizdeki tanıyıp sevdiğiniz erkeklere, hediye seçmenin çok zor olduğu dönemler yaşamış olmalısınız. Çiçek, çikolata, çanta gibi genel ve kolay hediyeler vermek olmaz, diğer sıradan seçimleri de artık görmek bile istemezsiniz. İşte böyle hissettiğiniz zamanlarda ihtiyacınız olan sıra dışı önerilerdir. bodo.com’da tam da bunun için çalışıyor! ‘’İki Kişi için Melen Çayı Rafting’’: merak edip deneyimlemek isteyen tanıdıklarınıza hem şehirden uzaklaştıran mola hem de ekstrem duygular yaşayacağı büyük serüven olacak. ‘’Enduro Dersi’’: yine merak ettiğini bildiğiniz tanıdıklarınızın, ömür boyu unutamayacağı anlar yaşamasını sağlayacak. ‘’İleri Atış Teknikleri Eğitimi’’: çoğu erkeğin ilgi duyduğu atış konusuna profesyonel beceri getirecek. ‘’Pony Binicilik Kursu’’: küçük oğlunuza pek çok yönden fayda sağlamakla birlikte belki de hiç olmadığı kadar eğlence yaratacak. ‘’Türk Mutfağı Yemekleri Yapım Dersi’’: mesleğinde ya da hobisinde kendini geliştirmek isteyenlerin kurtarıcı sürprizi olacak. Mutlaka inceleyin.

 

Bodo – Kadına deneyim hediyeleri

Kadınlar, oluşumları ve anaç ruhları gereği bazen kendi hayallerini kısma eğiliminde olabilirler. O halde annenize, kız kardeşinize, kızınıza, sevgilinize, eşinize, kız arkadaşınıza siz kendilerini hatırlamayı hatırlatın. ‘’Avrupa Yakasında Peeling Vücut Bakımı’’: özel deniz tuzlarıyla yapılan eşsiz terapi sayesinde muhteşem cilt ile buluşma. ‘’Online Pilates Dersi’’: spora gitmeye vakit bulamayan kadınlara. ‘’Asya Yakasında Hint Baş Masajı’’: muhtemelen herkesin ihtiyacı diyebileceğimiz deneyimlerden. ‘’İki Kişi için Ege Denizi’nde Deneme Dalışı’’: maviliğin bilinmeyen renklerini keşfe çıkmak, bodo ile hediyeyle kapınıza gelebilir. ‘’İki Kişi için Kumsalda At Gezisi’’: altın rengi kumsalda bir yanınız doğa, diğer yanınız deniz sizi ağır ağır götüren hayvan dostunuzun muhteşem enerjisi, daha ne olsun? bodo ile ruhun derinliklerini yoklamaya var mısınız?

 

İlgili Makaleler