Boğaz’a Sıfır, İstanbul’un Merkezinde Şehrin Yaşam Alanı: Feriye

 

İstanbulluların keyif ve ilham kaynağı olan Feriye yeni konseptiyle şehrin hissedildiği, lezzete ve deneyime ev sahipliği yapan bir yaşam alanına dönüşüyor. İkonik semtlerden biri olan Ortaköy’de Boğaz’ı kucaklayan eşsiz bir manzaradan Türk mutfağı ve farklı ülke mutfaklarından özel lezzetlere, şehrin ritmini hissedeceğiniz etkinliklerden çok fonksiyonlu alanlara kadar İstanbul’u tam anlamıyla hissedeceğiniz bütünlükçü bir deneyim Feriye’de sizi bekliyor. Lokanta Feriye’nin yanı sıra SeaSalt Feriye, Voi Feriye ve Kült Feriye Palace gibi özel restoranlara ev sahipliği yapan Feriye, günün her saati deneyimlenebilecek bir çekim merkezi haline geliyor.

Feriye Restoranları & Deneyim Alanları

Büyüleyici bir manzara karşısında gastronomi deneyimi yaşamak isteyenler için İstanbul’un zengin mutfak kültüründen aldığı ilhamla mevsiminde lezzetler sunan Lokanta Feriye, deniz mahsullerinin en lezzetlilerini özel reçetelerle hazırlayan SeaSalt, iyi kahve deneyiminin muhteşem bir manzarayla birleştiği Voi ve müzik deneyimini merkezine oturtarak kokteyl kültürüne yeni bir soluk getiren Kült, Feriye’nin yeme içme deneyim alanları.

 

Feriye, Boğaz’a ve İstanbul’un ikonik sembollerine karşı unutulmaz bir etkinlik deneyimi için de geniş seçeneklere sahip. Feriye’nin yeşil ve maviyi bir arada sunan “Boğaz, Fuaye, Galeri, Hol, Mutfak, Park, Rıhtım ve Salonlar” bölümleri özel etkinlikler, deneyimler, toplantılar, davetler için kiralanabilen alanlar. Feriye, bu alanlarda kendi gerçekleştirdiği etkinlikleri, sohbetleri, tadım atölyeleri ile de İstanbulluların takvimine girmeyi başarıyor.

Boğaz’a Sıfır, Yaşamın Merkezinde!

Gastronomiden sanata, sosyal yaşamdan sürdürülebilirliğe pek çok deneyimi Boğaz’a sıfır yaşayabileceğiniz Feriye, iş ve cemiyet hayatının önemli isimleri, tasarım ve sanat dünyasının bilindik simaları, girişimciler, yerli ve yabancı turistleri İstanbul’u tam merkezinde hissettiren bir yaşam alanında ağırlıyor. Şehrin kaotik yüzünden sıyrılıp ritmini ve ruhunu yakaladığınız Feriye’de, şehirden kaçtığınız değil şehri tüm enerjisi ile hissettiğiniz bir deneyime davetlisiniz.

 

Feriye deneyimini ve İstanbul ruhunu yaşamak, Feriye ile ilgili en güncel gelişmelerden haberdar olmak için Instagram’da @feriyeistanbul hesabını takip etmeyi unutmayın. #Feriyedeyiz

İlgili Makaleler