Britney Vs. Spears Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

28 Eylül Salı günü yayınlanacak olan #BritneyVsSpears belgeselinin konusu, Britney Spers’ın sosyal medyada da #FreeBritney etiketiyle uzun süre gündem olan vesayet davalarının detaylarını gözler önüne seriyor.
 
Kadın istismarı da dahil olmak üzere yasal anlaşmazlıklar ve karmaşık konular üzerinde yaptığı filmlerle dikkat çeken Erin Lee Carr’ın yönettiği Britney Vs. Spears, bilinene göre vesayet davaları başlamadan bir hayli önce çekilmeye başlanmış gibi gözüküyor.
 

 
22 Eylül tarihinde yayınlanan fragmana göre şarkıcının vesayetine çok yakın bir kişi, belgeselde ilk kez görünecek olan çok önemli bilgileri yönetmen Erin’e gönderdi…
 
Britney Vs. Spears, şarkıcının özgürlüğüne hiç olmadığı kadar yakın olduğu bir zamanda, Britney’in yeni bir avukatı olduğu ve babasının da onun vasisi olmayı bıraktığı anları içermektedir. Özel hayatında da erkek arkadaşıyla geçtiğimiz günlerde nişanlandığını duyuran Britney Spears, geçmişte kendi hayatıyla ilgili yayınlanan belgesellere yönelik ‘’fırsatçılar’’ ithamında bulunmuştu; ancak buna rağmen hayranlarının çoğu, bu karmaşık durum hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için yeni Netflix belgeselini nefesleri tutulu bir şekilde izleyecek gibi gözüküyor…
 
28 Eylül tarihinde Netflix’te yayınlanacak olan ‘’Britney Vs. Spears’’ın fragmanını, Instagram adresimizden izleyebilirsiniz.

İlgili Makaleler