Bronzlaşırken Saçlarınızı İhmal Etmeyin

Güçlü ve uzun araştırmalar sonucunda dünya standartlarında ürettiği birbirinden sağlıklı ürünlerini kusursuz bir cilde ulaşmak isteyenlerle buluşturmaya devam eden COSMED Cosmeceuticals; besleyici ve nemlendirici saç kremi, keratin spreyi ve bronzlaştırıcı güneş yağı ile bu yaz da hem saçlarınızı hem de cildinizi koruma altına alıyor.

COSMED; kaliteli, sağlıklı ve güvenilir ürünleriyle cilt sağlığını korumayı sürdürüyor. Ulaşılabilir fiyatlı, dünya standartlarında ürünler sunan marka, sağlıklı bakımı herkese ulaştırmaya devam ediyor.

Yıpranmış veya kuru saçlara karşı ne kullanılmalı?
Güneş ışınlarının zararlı etkilerinin başında UV ışınlarının ciltte yarattığı kuruluk geliyor. Cildi kurutarak yıpratan bu zararlı  ışınlara karşı alınacak önlemler ise aslında oldukça kolay. Hair Guard Besleyici ve Nemlendirici Saç Kremi, yıpranmış veya kuru saçlara sahip kişilerin kullanımına uygun bir çözüm sunuyor. Keratin bakımı yapan ve kolay tarama sağlayan durulanan saç bakım kremi, kuru ve işlem görmüş saçları nemlendirilerek saçların çevresel etmenlere karşı korunmasını sağlıyor. Saç derisine temas etmeden uç kısımlara doğru uygulanan krem, ihtiyaç duyulan her an kullanılabiliyor.

Keratin bakımı yaz aylarının olmazsa olmazlarından. UV ve ısı koruması sağlayan, nemlendirici,  kolay tarama sağlayan keratin spreyiyle saçın bütünlüğü geri kazanmak mümkün. Kuru,  yıpranmış ve kolay tarama ihtiyacı duyan saçlara sahip kişilerin kullanımına uygun olan, Hair Guard Keratin Spreyi, kuru veya nemli saça; duş, deniz ve havuz sonrası ihtiyaç duyulan miktarda durulanmadan uygulanabiliyor.

Sağlıklı bir bronzluk için ne yapmalı?
Bronz bir cilde sahip olurken cildimizi güneşin zararlı etkilerinden korumak mümkün. Sağlıklı bronzlaşmak isteyenler; organik filtre içerikli ürünler kullanarak hem kusursuz hem de sağlıklı bir cilde sahip olabilir. Sun Essential Bronzlaştırıcı Güneş Yağı, hassas ciltler haricinde tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun formülüyle, UV ışınlarının zararlı etkilerinden cildin korunmasına yardımcı oluyor. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce cilde eşit miktarda uygulanan ve her iki saatte bir yenilenmesi tavsiye edilen güneş yağı; suya dayanıklı, parfüm içermeyen formülüyle sıcak yaz günlerinde sağlıklı bir çözüm sunuyor.

İlgili Makaleler