Brooklyn Beckham ve Nicola Anne Peltz Evleniyor

Victoria ve David Beckham’ın dört çocuklarından en büyüğü Brooklyn Beckham ve uzun zamandır birlikte olduğu nişanlısı Nicola Anne Peltz, 9 Nisan’da Florida, Palm Beach’te gerçekleşecek düğünleri için hazırlıklara başladı.

Ünlü çift, Amerikalı milyarder bir ailenin kızı olan Nicola Anna Peltz’in ailesinin değeri 76 milyon sterlin olduğu konuşulan malikanesinde, yaklaşık 4 milyon dolar harcanan özel bir düğünle dünyaevine girecek.

Geçen yıl iki kez Roma’daki Valentino atölyesini ziyaret eden Nicola Anne Peltz’in gece boyunca ünlü modaevinden iki farklı gelinlik giyeceği biliniyor. Brooklyn Beckham ise dedesinin Yahudi olması sebebiyle düğünde “yarmulke” adı verilen geleneksel bir kıyafet giyecek. Düğün fotoğraflarını ise efsanevi fotoğrafçı Annie Leibovitz çekecek.

Düğünün en merak edilen detaylarından biri ise davetli listesi. Gigi Hadid, Nicole Richie ve Gordon-Tana Ramsay ve Eva Longoria, katılımı kesinleşen isimlerden bazıları. Brooklyn Beckham’ın vaftiz babası Elton John ise o tarihte turnede olacağı için düğüne katılamayacak.
 

Düğünde Brooklyn Beckham’ın sağdıçları erkek kardeşleri Romeo ve Cruz olurken, Peltz’in nedimeliğini ise erkek kardeşi Brad yapacak.

Söz konusu eğlence olunca, çiftin bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadığı kesin! Brooklyn’in Las Vegas’ta gerçekleşen bekarlığa veda partisinin yanı sıra düğünde de sahneye çıkacağını açıklayan Snoop Dogg, yakın dostu olan David Beckham’ın oğlunun bu mutlu gününde performansıyla ortalığı ateşe vereceğini söyledi.

Çiftin evlilik kararı vermesinin hemen ardından evlilik sözleşmesi imzalaması, uzun süre konuşulmuştu. Nicola Anne Peltz’in net serveti 1.7 milyar dolar olan milyarder babası Nelson Peltz tarafından imzalatılan sözleşmeye göre, çiftin boşanması durumunda iki taraf da ailelerinden kaynaklanan servetten herhangi bir pay alamayacak. 

İlgili Makaleler