Bulgari Yılbaşı Sezonu: I Believe in Wonder

Bulgari bu yılbaşı döneminde sizi “I Believe in Wonder” (Mucizelere İnanıyorum) kampanyasıyla mucizelere inanmaya davet ediyor. Yılbaşına yeni bir açıdan bakıp hayatın her alanındaki güzellikleri ve cazibeyi keşfederken yeni senenin size getireceklerine hayran kalacaksınız. Tek yapmanız gereken sizi bekleyen hediyeleri kabul etmeye hazırlanmak! 

Bulgari, bu yılın başında yayınladığı reklam kampanyası  “Unexpected Wonders”ın (Beklenmedik Mucizeler) ardından, yeni yılbaşı kampanyası “I Believe in Wonder” (Mucizelere İnanıyorum) ile karşımızda! Markanın merkezi ve ilham kaynağı olan Roma’da çekilen kampanya, bizi sezonun sihirli havasının keyfini çıkarmaya ve her gün başımıza gelebilecek mucizeleri deneyimlemeye davet eden ışıltılı ateşböceği ikonlarıyla öne çıkıyor. 

Save The Children ile Mucizeler Zinciri

“I Believe in Wonder” kampanyası, dünyanın en dezavantajlı çocuklarını desteklemek, eğitime ve sağlık hizmetlerine erişimlerine yardımcı olmak amacıyla on yıldan uzun süredir birlikte çalıştığı Save the Children kuruluşuyla gerçekleştirdiği yeni iş birliği ile ilham kaynağı olmanın ötesinde gerçek bir mucizeler zinciri yaratıyor. 
Adım adım daha iyi bir geleceğe ilham veren bir hareketi desteklemeyi amaçlayan kampanya ile bu yılbaşı döneminde Zambiya’da erken yaş çocuk eğitiminin desteklenmesi, kırsal bölgelerde yaşayan ve ülkenin kamu eğitim hizmetlerinden aktif bir şekilde yararlanamayan 3-8 yaş arası çocukların eğitim haklarının garanti edilmesi amaçlanıyor. 

Ne Kadar Çok Gülümseme, O Kadar Çok Ateş Böceği!

Bulgari ayrıca Meta ile iş birliği içinde I Believe in Wonder için iki modlu artırılmış gerçeklik deneyimini yarattı. Facebook ve Instagram’da Story ve Reels için kullanılabilecek uygulama, kullanıcıları telefonlarının kamerasına baktıklarında gülümsemeyle etkinleşen selfie’ler çekerek mucizeleri paylaşmaya davet ediyor. Kamera dışa çevrildiğinde ışıltılarıyla gerçek çevreye sihirli bir görünüm kazandıran ateşböcekleri ve kullanıcıların doğal el hareketlerinin sihirli bir değnek gibi etkileşim yaratabilmesi, uygulamanın sanal ve gerçek dünya arasında benzersiz bir atmosferi deneyimlemenizi sağlayacak diğer özelliklerinden. 

Mucizeler Bulgari Mağazalarında

Bulgari,  yılbaşı sezonunda yaşatacağı mağaza deneyiminin ilhamını hediye vermenin mutluluğundan alıyor! Kasım ayından itibaren Bulgari butiklerini ziyaret ederek dünya çapında sadece seçili lokasyonlarda sunulan özel Instagram artırılmış gerçeklik deneyimini keşfedebilir, kare kodu okutarak erişeceğiniz mucizelerle dolu bir sahneyle Bulgari sihrini yaşayabilirsiniz! 

Keşfetmek İçin Tıkla
 

İlgili Makaleler